Get Inspired Event - eventplanner.be /.nl

Dit evenement is voorbij.

Meteen ticket registreren

Eventtrends 'live' ontdekken en nieuwe contacten leggen? Dat doe je op de 5de 'Get Inspired Network Night' op woensdag 9 november om 19 u, aansluitend op de Festivak vakbeurs.

800 #eventprofs

De top van de Belgische en Nederlandse eventsector tekent present voor een inspirerend netwerk event. 800 tickets voor opdrachtgevers en eventprofessionals liggen klaar. Daar mag jij niet ontbreken!

Registreer snel, op = op

Bij de vorige edities gingen de tickets in een mum van tijd de deur uit. Wil je deze hoogmis voor de eventsector niet missen? Zorg dan snel dat je er bij bent en registreer je onderaan deze pagina.

Laat je inspireren

Het event gaat door in de gloednieuwe Nekkerbox van de Nekkerhal in Mechelen. Je wordt door Groep van Eyck verwend met signature hapjes en een open bar verzorgd door Melis Events. De aankleding en decoratie van de avond is in handen van Van der Maarel. TTT Artists voorziet top entertainment van de bovenste plank met Level Six. Videocrew verzorgt de live captatie en Novid pakt uit met indrukwekkende schermen. Licht en geluid worden voorzien door TCF en Coruna. Foodtrucks Ardore, TenderOne events, Bur'eau en Festivalfood verwennen met lekkers en The Charming Thief voor originele animatie. Freyja levert hekwerk,ALERT staat in voor de EHBO post en beursorganisator OGZ voor de organisatorische aspecten en voorziet de beveiliging van het event.

Vergeet je ticket voor Festivak niet

Aangezien het Get Inspired Events aansluit op de Festivak vakbeurs, heb je naast dit gratis ticket voor Get Inspired ook een ticket voor Festivak (na voorregistratie is bezoek aan de beurs gratis) nodig. Kom voor 18u naar de Nekkerhal, zodat je ook de beurs nog kan bezoeken. Om 19u gaan de deuren van de beurs toe en kan je ook niet meer binnen op het event.

Tweet about it!

De Twitter hashtag voor het event is #getinspiredevent
Datum09-11-2016 - 19:00u tot 22:00u
LocatieNekkerhal, Mechelen

De organisatie van dit evenement is in handen van de verschillende deelnemende partners.

Studenten: studenten event management zijn welkom indien ze beschikken over een eventplanner.PRO account.

Jouw ticket

Dit evenement is voorbij.


Advertenties

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!