Event Street Brussels - eventplanner.be café

Dit evenement is voorbij.
  • 04-07-2016
  • 17:00 - 22:00 (CEST)
  • Gecko café (Sint-Goriksplein 16, Brussels)

Kom de creativiteit van vijftien Belgische top-eventbureaus ontdekken in Brussel! Ze nemen er de bars en cafés van het Sint-Goriksplein in. Jij kan er komen degusteren, ontdekken, beleven, ...

In het eventplanner.be café beleef je backstage de eventplanner.tv-opnames. Je kan er naar hartenlust netwerken terwijl presentator Kevin Van der Straeten op zoek gaat naar het antwoord op de vraag ‘Wat maakt van een eventbureau een goed bureau?’. Heb je hierover ook een duidelijke mening en heb je zin om mee te doen? Kom zeker langs.

Professionals uit de communicatiesector, adverteerders, vertegenwoordigers, journalisten, marketingstudenten, nieuwsgierigen of mensen die zin hebben in een leuke avond, ... iedereen heten we welkom!

Met je ticket kom je naar het eventplanner.be café (Gecko cocktailbar) waar we je de eerste 2 consumpties in samenwerking met ACC Belgium aanbieden.

Schrijf je onderaan deze pagina snel in! Er zijn maar 100 tickets voor het eventplanner.be café beschikbaar.

De organisatie van dit evenement is in handen van vakvereniging ACC Belgium en wordt gesteund door de Stad Brussel, eventplanner.be en alle andere Belgische vakmedia. De deelnemende eventbureaus zijn: Butik, BBDO Live, CityCubes, Conrad Consulting, DDMC Event Design, Escape Events, Event Mosaic, Fast Forward, New Balls Please, The Oval Office en VO Event.

Jouw ticket

Dit evenement is voorbij.

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!