TeeVid
Teevid verstoort de evenementenbranche
TeeVid|
21 januari 2021

Wat als u virtuele evenementen zou kunnen creëren die wedijveren met persoonlijke evenementen? TeeVid heeft de betekenis van maatwerk en kijkersloyaliteit opnieuw gedefinieerd.


TeeVid kondigt TeeVid Events aan, een online oplossing waarmee gebruikers meeslepende ervaringen kunnen creëren, produceren en uitzenden. Videomakers kunnen de interface eenvoudig met een klik op de knop een andere naam geven en de kijkersloyaliteit stimuleren via boeiende storyboards.


De huidige wereldwijde realiteit heeft een enorme verschuiving veroorzaakt in de manier waarop we communiceren, elkaar ontmoeten en met elkaar omgaan. In een oogwenk waren evenementen, concerten en bijeenkomsten allemaal online en gepresenteerd in vergelijkbare, niet te onthouden formaten.


Makers zijn uitgedaagd om impactvolle virtuele evenementen te organiseren die zich onderscheiden van de massa, wat leidt tot een hoge concentratie van niet-aantrekkelijke evenementen. Met andere woorden, er is voldoende ruimte voor differentiatie en een unieke benadering van engagement en top of mind recall.


Van pre-planning tot mechanismen voor publieksbetrokkenheid, de volledig aanpasbare interface stelt videomakers in staat om een bijlage met hun publiek te maken. Denk aan de meest boeiende video-ervaring ooit, dit kan worden bereikt en nog veel meer met AR-, animatie- en livevideo-mogelijkheden.


Oprichter en CEO van TeeVid, Adi Nathan, zegt: De reeks productietools, waaronder een online productiestudio en een producerpanel, stelt videomakers in staat om een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan hun virtuele publiek om hun aandacht te trekken.


Om kijkersloyaliteit en interactie te vergroten, stelt het producerpanel van TeeVid moderators naadloos in staat om deelnemers te selecteren die de hands-up-functie gebruiken om samen met de gastheer op het live-podium deel te nemen. Moderators kunnen vervolgens het podium beheren door deelnemers naar verschillende schermlay-outs te slepen en neer te zetten.


Live-evenementen kunnen worden uitgezonden op sociale platforms en webpagina's met een merknaam, waardoor maximale exposure wordt gegenereerd.


Waarom genoegen nemen met scherm delen en een powerpoint?


Ga uit van de status-quo.


Neem eerst contact op met TeeVid voor een gratis demo; uw publiek zal u dankbaar zijn.

bekijk origineel

Like Reageer