Crowne Plaza Brussels Airport
Bij Crowne Plaza Brussels Airport nu 2 hoogtechnologische streaming studios in samenwerking met haar AV partner PFL
Crowne Plaza Brussels Airport|
19 January 2021

De laatste maanden is er veel veranderd in het landschap van meetings & events. En digitaal vergaderen, het blijft nog even zo. Maar ook sterke communicatie is belangrijker dan ooit dus wil je niet beperkt zijn in je mogelijkheden.


Hoe ga je om met sprekers en gasten vanuit de hele wereld die niet fysiek aanwezig kunnen zijn? Hoe houdt je de aandacht van de kijker vast om de boodschap op de juiste manier over te brengen? Hoe ga je om met eventuele technische beperkingen van de verschillende platforms?


Daarom heeft Crowne Plaza Brussels Airport, in samenwerking met haar AV partner PFL, twee verschillende hoogtechnologische studio sets gebouwd. Zo spelen ze op een veilige én professionele manier in op de vraag van bedrijven.


Er zijn twee vaste sets die perfect passen bij een casual ofwel een formeel virtueel event.


Tafelgesprek:

De tafelsetting heeft de look en feel van een echte TV studio en biedt plaats aan 5 personen, volledig coronaproof. Door de rondom aanwezige ledschermen kan je virtueel meerdere sprekers laten deelnemen of het decor personaliseren naar de (huis)stijl van uw bedrijf.


Casual:

De casual setting biedt coronaproof plaats aan 3 personen, die simultaan in beeld gebracht kunnen worden. Neem hier een interview op, om op een later moment te broadcasten of creër een talkshow voor collega’s of klanten om op een interactieve en creatieve manier uw boodschap over te brengen.


Professioneel en gepersonaliseerd

Zoals steeds een vaste waarde bij Crowne Plaza Brussels Airport en PFL. Het volledige team staat klaar om aanvragen tot in de puntjes te bespreken en van uw virtueel event een succes te maken.


Bezoek en demonstratie

Interesse om de studio te bezoeken of een live demonstratie te krijgen? Op 1 en 2 februari organiseert het hotel samen met partner PFL opendeur dagen, uiteraard coronaproof en op afspraak. Of bekijk onze video via https://vimeo.com/501384834 .


Voor meer informatie, neem contact op met stefanie.verheij@ihg.com

Like Reageer