Peaky Hats
Kerstpakket Pick up Point
Peaky Hats|
23 oktober 2020

Nu ook de live events zoals kerstborrels en eindejaarsfeesten massaal niet door kunnen gaan, zien we de aanvragen voor alternatieven (zoals luxe kerstpakketten) toenemen. Naast dat wij al exclusieve (high-end) kerstpakketten naar werknemers toesturen deze kerst, bieden wij daarnaast ook een gaaf kerstpakket Pick-up Point aan. Een Xmas Walk-in-closet waarbij de kerstpakketten, via een "secret door", afgehaald kunnen worden. Deze Xmas Pick-up-Point wordt op locatie opgebouwd en uiteraard helemaal in peaky stijl! Een veilige manier om aan het einde van het jaar toch nog wat extra's te doen voor medewerkers.


Met het organiseren van een Pick-up Point kan worden bezuinigd op de verzendkosten van kerstpakketten. Daarnaast is dit interactieve kerstconcept een absolute meerwaarde voor de live 'kerstbeleving' voor het personeel. Uiteraard is het Pick-up Point corona-proof conform de actuele maatregelen:

- de bouncer/portier ontsmet continu zijn handen.

- de medewerker die het pakket ophaalt hoeft de "secret door" niet aan te raken, dit doet de bouncer voor hem/haar.

- het houden van 1,5 meter afstand is mogelijk en wordt georganiseerd door chique, bijpassende, afzetpaaltjes.

- het inrichten van tijdsloten is zeer goed mogelijk en zelfs gewenst, waardoor de toestroom aan medewerkers beheersbaar is.


Wil je meer weten over deze Walk-in-Closet en onze verrassende kerstpakketten?


Mail voor meer info en beschikbaarheid naar: info@peakyhats.com

Like Reageer