Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|
3 oktober 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.


Door jarenlang cocktail & barcatering te verzorgen op events, hadden we heel nauwe contacten in de wereld van de premium dranken. Dit was dan ook geen onlogische stap om ons op deze markt te begeven. I.p.v. dit nu aan te bieden op events, maken we er voor elk budget een mooi eindejaarspakket van.


Dit kan gaan van een fles bubbels, een combinatie pakket ( wijn, bubbels, alcoholvrij) of een volledig alcoholvrij pakket. Tevens kan je er wat versnapering aan toevoegen. Kortom, feest in een box.


Ook nog dit: je zult merken dat er heel wat combinaties zijn, ook proberen we alles te doen om de pakketten zo 'Eco Friendly' / recycleerbaar te houden. En werken we voor elk aspect met Belgische bedrijven samen.


Heb je de collega's te belonen voor hun inzet van het afgelopen jaar , vraag dan zeker onze eindejaarsbrochure aan: peter@grunewald.bar


Cheers.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 3 oktober 2020

Die foto's doen watertanden ;-)