Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match
Ga niet zo maar voor het goedkoopste entertainment, maar voor kwaliteit
Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match|
15 november 2019

Als evenementenbureau zien wij regelmatig dat men gaat shoppen. Dat is natuurlijk een recht. Wij zeggen ook zeker: Doen.

Vergelijk dan alstublieft niet alleen op prijs. Maar vergelijk alle punten.


Wij bieden

* betrouwbaarheid - de afspraken met u worden vastgelegd in een contract, wij verplichtigen ons daarmee dat er altijd entertainment zal staan ook in geval van ziekte.

Het gebeurt nog te vaak dat er entertainers zijn die afbellen om wat voor reden dan ook. Zij voelen zich niet verplicht om aan de afspraak te houden.

* gaan voor het beste resultaat, - behoeft geen uitleg, toch?

* zorgen dat het past bij uw wensen,

* klantvriendelijk, kindvriendelijk en personeel/artiesten vriendelijk

Wij denken aan u, aan uw gasten, jong of oud, maar ook aan al het personeel en de entertainers die voor u werken. Een vriendelijk woord en uitstraling voor iedereen. Iedereen bij uw feest betrekken geeft alleen maar nog meer sfeer en iedereen houdt er een goed gevoel aan over als zij weer naar huis gaan.

Het gebeurt helaas regelmatig dat de verzorging van personeel en artiesten vergeten worden. Ze moeten op tijd zijn en doen wat u van hen wenst, maar daarna een vriendelijk woordje, consumpties, kleedruimte en gratis parkeerplaats worden vergeten.


* last but not least: Wij gaan voor kwaliteit.

Om bovenstaande punten te realiseren proberen wij iedere opdracht zo goed mogelijk uit te denken. Leren wij van vorige keren, nemen wij ingevulde evaluaties serieus en zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen. Dat is niet alleen belangrijk voor uw opdracht, maar geeft ons voldoening en streven wij zo om onze passie tot uiting te brengen.

Like Reageer