Photoevents
Ook voor vaste installaties
Photoevents|
11 september 2020

Photoevents is een pionier die in 1997 aan de slag ging met de allereerste digitale fototoestellen en tegen het einde van dat jaar al meteen direct klaar fotografie introduceerde.

Ik herinner me nog heel goed de eerste fotostand in het shoppingcentrum van Kuurne bij Kortrijk , 23 jaar geleden dus, waar ik à la minute (nu is het in enkele seconden) fotokalenders op locatie produceerde.

Foto maken, even wachten en een A4 kalender rolde uit de printer. Natuurlijk was het een succes en ik kan wel stellen dat het concept vele duizenden foto-acties later nog altijd springlevend is.

Of springlevend was, want de markt, gesloten en leeg, heeft ervoor gezorgd dat velen, samen met mij, aankijken tegen nog minstens een jaar weinig tot geen opdrachten.

En daarom:

De expertise die ik opdeed, zowel met hardware en software (vaak zelf ontwikkeld) zet ik nu ook breder in.

Heeft u een plaats waar veel mensen komen en je wil die bezoekers iets tastbaar cadeau doen. Een mooie herinnering, iets persoonlijk en toch ook met een duidelijke verwijzing naar uw zaak?

Dan is direct klaar fotografie het perfecte idee.

Photoevents kan het project van Aa tot zZ uitvoeren. In photobooth stijl, met fotograaf op locatie of zelfs helemaal geautomatiseerd waarbij ook foto’s van smartphones met enkele vingerduwtjes op locatie kunnen geprint worden.

Met uw branding, verwijzing naar de eigen website of nog een ton andere digitale mogelijkheden gelinkt aan de fysieke foto, virtuele achtergronden, covers, postkaarten of zelfs cinematography, veel is mogelijk.

En daarom: leer een geheimpje of twee en bezorg je locatie een tractatie van jewelste.

Tijdelijk of zelfs als permanente installatie het ganse jaar door:


Neem contact op want we kunnen veel, heel veel.


Christian, van Photoevents dus :-)

Like Reageer