Flextickets
Eenvoudig zelf tickets verkopen met Flextickets
Flextickets|
20 augustus 2020

Bij online ticketverkoop denk je meestal aan grote festivals, maar een attractiepark, tentoonstelling, beurs of speelpark kan evengoed gebruik maken van het online ticketsysteem van Flextickets. Juist in deze tijd.


Als je op zoek bent naar een simpel, veilig en transparant systeem voor de verkoop van je tickets dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt, dan kies je voor Flextickets.


Het gebruik van het ticketsysteem Flextickets is gratis voor organisatoren, mits je de boekingskosten doorberekend aan de bezoeker. Flextickets hanteert slechts een vergoeding per boeking en niet per ticket. Dit is een uniek verkoopargument van Flextickets. Stel je koopt in één bestelling meerdere tickets, dan zit je als bezoeker én organisator niet te wachten om voor élk ticket servicekosten te betalen.


Verkoop van tickets met tijdsloten


Ondernemers zijn vindingrijk gebleken gedurende de Coronacrisis. Zo ook bij het verkopen van tickets. Ticketverkoop platform biedt de mogelijkheid om zelf eenvoudig e-tickets te verkopen en een maximaal aantal beschikbare tickets in te stellen voor een locatie, dag of tijd.


Voordelen van online ticketverkoop

Veel ondernemers zien ook de voordelen van het gebruik van een ticketshop. Het is immers vooraf inzichtelijk hoeveel mensen er komen. Wanneer een ticket voor een bepaalde datum wordt gekocht en het blijkt die dag slecht weer te zijn, dan is men geneigd om toch wel te komen. Ook kun je gerichte online marketingcampagnes voeren om de doelgroep te bereiken.


Gratis scannen bij de ingang

Scanners huren is niet meer nodig. Met de gratis Flextickets app (iOS en Android) maak je van iedere smartphone een scanner. Zo kun je ook tijdens het evenement direct weten hoeveel bezoekers inmiddels binnen zijn.


Gratis aanmelden

Nieuwsgierig of online ticketverkoop wat is voor uw bedrijf? Meld je dan vrijblijvend aan. Een medewerker van Flextickets maakt dan vrijblijvend een ticketpagina aan. Als dit bevalt dan kan de online verkoop direct beginnen!

Like Reageer