O'Revoir
Geen vaarwel maar O'Revoir : Bijzonder Herdenkingsmoment op een unieke Limburgse locatie
O'Revoir|
27 July 2020

O’Revoir biedt post-corona een ander soort 'koffietafel' aan. In tijden van corona kunnen mensen niet volwaardig afscheid nemen van hun dierbaren. Hiervoor biedt O’Revoir in een post-coronatijdperk een oplossing. Met een ‘Bijzonder Herdenkingsmoment’ - op maat en smaak van de overledene - op een unieke Limburgse locatie.


Begin vorige maand riep O’Revoir-rouwexperte Katrijn Desteghe op om rouwenden niet te vergeten tijdens deze coronaperiode op afstand. “Mensen hebben niet mooi en verbonden een eerste afscheid kunnen nemen, waardoor ze het moeilijker hebben om verder te gaan”, aldus Katrijn Desteghe, rouwexperte bij O’Revoir.


Vijf Limburgse locaties

O’Revoir werkte een aanbod uit waarin liefde en herdenking centraal staat. Een ‘Bijzonder Alternatief’ waarin rouw alsnog een plek krijgt. Het ‘Bijzondere Herdenkingsmoment’ kan op een zelfgekozen locatie, maar ook op één van de vijf unieke Limburgse locaties waarmee O’Revoir samenwerkt.


·     Villa Zwart Goud part of Witti Group (Heusden-Zolder)

·     Watt17 part of Witti Group (Heusden-Zolder)

·     Tiendschuur (Herkenrode Abdij Hasselt)

·     Face a Face (Bree)

·     Het Goed van Gothem (Heers)


"Het aanbod op de verschillende Limburgse O’Revoir-locaties is uitgewerkt samen met de lokale partners die met hart en ziel achter het O’Revoir aanbod staan”, vertelt Sophie Naze, bezield ondernemer. “Samenwerken aan een mooi aanbod, lokaal en met de juiste partners versterken het Bijzonder Herdenkingsmoment."


O’Revoir werkt achter de schermen verder aan een aanbod in andere regio’s en op nog meer unieke locaties. Ook een eigen locatie behoort tot de mogelijkheden.


Ander soort ‘koffietafel’

Een standaard Bijzonder Herdenkingmoment duurt 3 uur. Een persoonlijke ceremonie met een O’Revoir-voorganger wordt gevolgd door een receptie. Deze receptie is een ander soort ‘koffietafel’. Deze kan op maat en smaak van de overledene worden ingevuld. Er is ruimte voor eigen inbreng met foto’s, anekdotes en muziek.


Het volledige aanbod : https://www.orevoir.be/bijzondere-herdenkingsmomenten

Like Reageer