Event Idee
There's a new kid in town... Maak kennis met In Your Loge Events, een gloednieuw concept by Eventidee!
Event Idee|
15 juli 2020

Een zomer zonder evenementen? Niet als het aan ons ligt! 

Een hele tijd lang konden er omwille van de coronamaatregelen geen evenementen plaatsvinden, maar sinds 1 juli kreeg de evenementensector opnieuw groen licht. De mogelijkheden zijn nog steeds beperkt, maar met In Your Loge Events willen wij ons toch voor de volle 100% inzetten voor een zomer vol stijlvolle en leuke evenementen, zónder besmettingsgevaar!

Bedrijfsevenementen volgens ons IYLE-concept

Met ons nieuwe concept organiseren we op onze eigen overdekte eventlocatie in de Ovenhoek in Roeselare coronaproof evenementen voor zowel bedrijven als particulieren.

Wil je deze zomer graag een personeelsevenement, een familiedag, een klantenevenement, … op poten zetten? Zonder de volksgezondheid in het gedrang te brengen en met groen licht van het COVID Event Risk Model stellen wij voor jouw bedrijf een evenement samen op een buitenlocatie in een vaste setting.

Op de volgende data hebben we voorlopig nog een gaatje voor je vrij:

1 augustus

2 augustus

8 augustus

23 augustus

24 augustus

Op onze website http://www.inyourloge-events.be vind je heel wat inspiratie over wat voor evenementen we precies voor je kunnen organiseren. 

Zelf een zotter idee? Daag ons gerust uit en wij gaan graag op zoek naar een perfecte invulling ervan!


Aarzel ook niet om ons te contacteren voor last-minute evenementen: wij gaan er prat op dat wij ook die kunnen waarmaken!

Like Reageer