Cor Spronk, DGA mentor & Spreker
Corona week 13 | Back to the Future
Cor Spronk, DGA mentor & Spreker|
9 juni 2020

Terug naar het verleden, terug naar de toekomst, op naar het nieuwe normaal, op 1,5 meter afstand.


Na 1 juni mochten we weer meer, maar meer dan 25% van de horeca kon niet open, het kan niet uit.

Met mondkapjes in het openbaar vervoer. Per 1 juli mogen de sportscholen weer open, nu in Dronten nog in tenten in een SummerGym.


Wat word het nieuwe normaal?


De afgelopen week is er in de evenementenindustrie volop geëxperimenteerd met offline events. Met 30 man in een zaal of zelfs met 100 verdeeld over meer dan 3 aparte zalen boven op elkaar.


Als de 1,5 meterregel in de wet komt, zijn dan de hybride evenementen het nieuwe normaal? Als je volgend jaar een event organiseert dan vraag je toch aan je deelnemers: Als je binnen een straal van 30 km woont mag je offline komen. Anders verzoeken we je om online aan te sluiten.


Dan kunnen we met onze boodschap vanaf nu een veel groter publiek bereiken en Just In Place kan daar een goede hulp bij zijn.


En ja, de horeca en dergelijke zullen toch wel weer eens open moeten kunnen? Ja, dat hoop ik wel voor hun. Dus houd nog even vol, houd afstand en blijf gezond.


Reageren? Mail naar cor@corspronk.nl


#backtothefuture #vroegerwasallesbeter #JustInPlace #hybride #DGAondernemer #visionair #corspronk #spreker #dgamentor #ondernemer #webinarhost #webinarpresentator #webinararchitect #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #businessowner #entrepreneurlife #businessadvice #businessstrategy


https://youtu.be/J-QD574kKWc





Like Reageer