House of Entertainment
Solotion, de volautomatische oplossing voor veilige en snelle toegang tot publieke ruimtes!
House of Entertainment|
26 mei 2020

De belangrijkste maatregelen ter preventie en tegen de verspreiding van het corona- of welk virus dan ook, zijn zoals geweten handhygiëne en social distancing/crowd management.


Het Belgische bedrijf StarNet, een autoriteit in Europa op het gebied van automatische toegangscontrole, ticketing en cashless betaalsystemen voor stadion- en arena events, ontwikkelde daarom op vraag en naar een concept van allround entertainmentbedrijf House of Entertainment (Aalst) een volautomatisch toegangssysteem dat verplichte handhygiëne en crowd management combineert. StarNet is ervan overtuigd dat de Belgische en volledig moduleerbare ‘Solotion’ - die oorspronkelijk enkel de vraag: ‘Hoe organiseren we in de toekomst op een zo veilig mogelijke, verantwoordelijke manier events?’ moest beantwoorden - een haalbare en duurzame oplossing kan bieden voor zowat alle plaatsen waar mensen in groep samenkomen in hun privé- en/of beroepsleven.


Het volledige pakket werkt met een automatische dispenser voor handgel, gekoppeld aan een tourniquet- en telsysteem. Men kan een maximumcapaciteit instellen, die op de bijhorende elektronische displays wordt vermeld, samen met het aantal nog beschikbare plaatsen. Belangrijk verschil met andere systemen is dat toegang niet mogelijk is wanneer je je handen niet ontsmet en/of wanneer de maximumcapaciteit van de te betreden ruimte bereikt werd. Handhygiëne is dus geen optie, maar een vereiste. De software, die gekoppeld wordt aan het aanwezige computersysteem, laat ook toe analyses te maken wat betreft bezoekersaantallen. Het systeem voldoet aan alle veiligheidsnormen, is volledig moduleerbaar en kan ook op reeds bestaande toegangssystemen aangesloten worden. Het feit dat er dus kan gekozen worden voor het volledige pakket, met of zonder telsysteem, inclusief of exclusief tourniquet, … maakt de Solotion multi-inzetbaar, zowel in de eventsector, retail, bedrijven, sportclubs, scholen …eigenlijk op alle plaatsen waar mensen samenkomen.


De Solotion, waarmee StarNet ook over onze landsgrenzen mikt, kan vanaf heden besteld worden via www.solotion.org, is leverbaar binnen de 3 weken en is ook beschikbaar of aan te kopen via lease.

Like Reageer