Rebelle Maastricht
Samenwerken
Rebelle Maastricht|
7 april 2020

Voor een opdrachtgever uit Brussel schreef ik een voorstel voor een diner op onze locatie.

Twee dagen later kreeg ik een telefoontje van ‘De Event Company’ voor een aanvraag op die zelfde datum.

Blijkbaar ging het om de zelfde aanvraag, zelfde opdrachtgever voor 2 verschillende avonden: een welkomstavond en een gala avond. Aangezien we beide met dezelfde aanvraag bezig waren heb ik voorgesteld om de aanvraag geheel samen aan te vliegen voor beide avonden. Wij de catering, dranken, locatie en aankleding voor de avonden en Event company het Entertainment, dagprogramma, hotelovernachtingen en regie.

De gasten arriveerden met een vliegticket bij de entree, de gasten wisten namelijk al dat ze op reis zouden gaan.

Een muzikale reis over de wereld middels een diner show. Het programma en het diner moesten qua timing heel strak worden afgestemd. Dat was met de culinaire gerechten soms wel een uitdaging. Samenwerking was ook hier weer de 'key to succes'. De artiesten waren fantastisch; een sambaband, saxofonisten, piano’s, lichtshows en prachtige kostuums.

Naast het feest op onze locatie heeft EMG (Event management Group, waartoe de Rebelle behoort) ook de locatie en catering verzorgd voor het feest de dag ervoor. Samenwerking in een driehoeksverhouding met onze vrienden van Onder de Brug in Vroenhoven. Zoals we heel vaak zeggen: als je kan delen, kan je ook vermenigvuldigen.

Met als resultaat een meer dan tevreden opdrachtgever.

Like Reageer