Inspiration Decors bv
Inspiration Decors steunt Feestvarken vzw - een fijne verjaardag voor élk kind
Inspiration Decors bv|
24 March 2023

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. Hun feestdag gaat onopgemerkt voorbij …


Dat vinden ze bij Feestvarken niet OK. En wij van Inspiration Decors ook niet. Dus steunen wij voortaan mee Feestvarken vzw.

 

Wat doet Feestvarken?


Feestvarken vzw stelt verjaardagspakketten samen voor kinderen tussen 1 en 12 jaar. Een verjaardagspakket van Feestvarken (waarde 45€) bevat:


- Een nieuw en actueel verjaardagscadeau

- Artikelen om thuis een feestje te geven : bekers, bordjes, vlaggenlijn en ballonnen

- Een traktatie voor de klas : cake- of pannenkoekenmix, snoepzak of letterkoekjes


Deze pakketten worden bezorgd aan kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben. De selectie hiervan gebeurt door de gemeentelijke sociale diensten. Deze geven aan Feestvarken door welke pakketten ze nodig hebben (meisje of jongen, leeftijd) en zorgen voor de verdere verdeling ervan.


Hoe steunt Inspiration Decors Feestvarken?


Overeenkomstig onze doelstelling Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO - CSR) schreven wij ons in op www.dewarmsteteams.be als 'Warme Partner'. Dit houdt in dat we een commissie afstaan op de ons aangeleverde reservaties, waarvan dan een deel naar de dagelijkse werking van Feestvarken gaat. Zo hopen wij een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Want zeg nu zelf, ieder kind verdient toch een fijne verjaardag ...

Like Reageer