Potvos Video
CMK bestaat 25 jaar, hiep hoera!
Potvos Video|
31 januari 2023

Het Centrum Milieukunde (CMK) van de Universiteit Hasselt mag dit jaar 25 kaarsjes uitblazen. Milieuproblemen zijn erg complex en hebben een impact op heel wat verschillende domeinen van onze samenleving. Daarom moeten ze multidisciplinair bestudeerd en aangepakt worden. Net daarom kwam CMK tot leven in 1997. Een 25-jarig bestaan, dat moet gevierd worden! Ze hadden heel wat spannende ideeën en kwamen daarvoor aankloppen bij Potvos.


Op dinsdag 24 januari was het zover. In de Tiendschuur van Herkenrode werd een groot event georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van CMK. Hiervoor was er echter nog wel wat werk aan de winkel. CMK wilde graag twee video’s: een video met getuigenissen van mensen die meewerken aan de onderzoeken en/of samenwerken met CMK. We filmden de ranger bij de Ecotron, mama’s en kinderen die meehelpen aan het onderzoek van het Limburg geboortecohort en zorgden voor passende sfeerbeelden.


Daarnaast wilden ze een langere video waarin het doel en de missie van CMK werd toegelicht alsook de verschillende onderwerpen. Hiervoor trokken we naar de campus in Diepenbeek om in de labo’s live actie- en sfeerbeelden te gaan shooten. Met een professionele voice-over van Virginie Claes kwam de video tot leven. De video werd afgewerkt met Nederlandse ondertiteling en muziek en het eindresultaat mocht er zijn. We toonden deze video’s dan ook, met trots, op het evenement.


Beide video's werden voorzien van ondertiteling, Nederlands en Engels.


Tijdens het evenement zelf, waren we verantwoordelijk voor de regie. We zorgden ervoor dat er een goede afwisseling was tussen sprekers, slides, achtergrondbeelden, livebeelden en foto’s. We pasten hier IMAG toe: de sprekers of panelleden op het podium kwamen tijdens hun gesprek op groot scherm. Zo kon iedereen meevolgen.


Gefeliciteerd, CMK!

Like Reageer