Eventproducent
Gouden Giraffe 2019
Eventproducent|
20 maart 2020

Eventproducent mag ook dit jaar weer i.s.m. EventBranche de uitreiking van de Gouden Giraffe registreren en livestreamen. De Awards is weliswaar uitgesteld naar 14 september, maar voll goede moed kijken we ernaar uit. Kijk jij mee?


Om alvast in de stemming te komen, hieronder een recap van afgelopen jaar, een mooie TV-style productie die live vanuit DUS en Beatrix Theater in Utrecht gestreamd werd naar youtube, facebook, twitter en waar eigenlijk niet.


Samen met mediapartner Harold Morris gaven we een hele dag een live viewing / talkshow in de voorrondes in DUS Utrecht en posten we die zelfde week nog 40 pitchvideo om engagement te creëren. On-the-fly bouwden we een mobiele TV studio waar alle 40 kandidaten live een korte “booster” pitch gaven. 5 uur lang heeft EventBranche voorman Sjoerd Weikamp live alle 40 pitches behandeld die wij in razend tempo ge-edit hebben tot een custom made “stem op ons” video.Deze werden verspreid onder de kandidaten


We genereerde een directe verhoging van bereik, views en dus engagement. Het creëerde exponentieel méér mediawaarde! De Awards show in z'n totaal was daardoor online beter zichtbaardan het jaar ervoor en de live beleving was intenser.


Interessant om te weten is dat Eventproducent altijd bezig is om vooruitstrevende technieken toe te passen. Wij voerde daarom de opdracht uit met onze laatste netwerk technieken. Alle pitch ruimtes konden we met beelden aan elkaar koppelen.


Zonder kabels in het zicht te leggen of openstaande deuren. Over het locale netwerk direct naar onze TV studio. Zonder delay en kwaliteitsverlies. Daardoor konden we ook met maar één kabel alle benodigde signalen naar de camera’s sturen. Stroom, video, Intercom, tally, monitor. Easy does it!

Like Reageer