TymNet
Geen meeting, congres of les door corona? Onze streaming kan je helpen
TymNet|
16 March 2020

Het coronavirus heeft iedereen in zijn greep. Sinds publieke bijeenkomsten in België niet langer worden toegelaten, moeten instellingen en bedrijven hun activiteiten annuleren of virtueel laten doorgaan. Niet alleen cultuur- en sportevenementen zijn de slachtoffers – ook wie schoollessen, cursussen, conferenties, meetings of kerkdiensten organiseert, moet op zoek naar een alternatief.

 

Let’s stay connected, luidt het motto van TymNet. Ons bedrijf is gespecialiseerd in streamings en netwerkoplossingen voor grote en kleine live-events, die nu stuk voor stuk worden getroffen. Net als hen moeten we die realiteit aanvaarden, want de volksgezondheid primeert. Tegelijkertijd willen we een speciale inspanning doen om die onvoorziene omstandigheden, samen met alle organisaties, zo goed mogelijk op te vangen.

Hoe vervang je een fysiek event door een virtuele bijeenkomst? Voor de meeste organisaties biedt streaming het alternatief bij uitstek. Leraren, managers of fitnessinstructeurs kunnen hun job zo ook online blijven uitoefenen. En zou het geen zonde zijn om dat toneelstuk weg te gooien waar je maandenlang aan timmerde? Via livestreaming kun je het publiek alsnog de vruchten van je harde werk laten zien.


Omdat het coronavirus iedereen treft, proberen we onze service zo betaalbaar mogelijk te maken. Speciaal voor de lockdown bieden we onze streamingspakketten aan tegen verminderde prijzen. Samen zoeken we uit welk pakket het beste bij je past!


Basis live-streaming


Dit basispakket is geschikt voor wie in één richting wil streamen. Denk aan een hoorcollege, een cursus, een lezing, een theaterstuk, een sessie in de fitness. Dankzij onze Videon-streamer kan je livestreamen op verschillende kanalen, zoals YouTube, Facebook en Vimeo, maar evengoed via je eigen streamingsplatform. 

 

Jouw voordeel? Je deelt de stream snel en gemakkelijk online met iedereen of enkel met de mensen die jij uitnodigt.

 

Opname video

1 PTZ camera: € 185

1 microfoon:  € 25 

1 videon: € 65

Lockdown pakketprijs:  € 250

 

Streaming met live-interactie


Organiseer je een meeting waar mensen 

op meerdere locaties in real time met elkaar communiceren? Geef je een les waarbij veel vragen gesteld worden? Dit uitbreidingspakket geeft je het gevoel alsof de spreker en het publiek op dezelfde plaats aanwezig zijn. 

 

Via een VPN (Virtueel Privénetwerk) sluiten we vanaf de beide (of meerdere) locaties onze Videon video-encoder aan op het netwerk. Deelnemers hebben alleen een URL nodig. 

 

Jouw voordeel? Je deelt de stream niet online met iedereen, maar alleen over je eigen netwerk. Jouw eigen VPN garandeert dus de veiligheid en vertrouwelijkheid van je netwerk.

 

Jouw voordeel? Dit pakket staat live-interactie toe met een vertraging van slechts twee seconden (even snel als Skype for Business). Hier zorgt het Virtueel Privénetwerk ervoor dat je verbinding veilig en vertrouwelijk blijft.

 

Opname video

1 PTZ camera: € 185

1 microfoon: € 25

1 video-encoder: € 65


Bekijken van video

1 video-decoder: € 65

Scherm + speaker: € 125


Lockdown pakketprijs: € 300 of € 410 incl. scherm en speaker

 

Streaming voor grote groepen


Organiseer je een conferentie of meeting voor een aanzienlijke groep mensen? Dit streamingspakket is ideaal voor live-interactie op grote schaal. Wij zetten een VPN-brug op met twee routers (of meerdere) op verschillende locaties. Eén video-encoder kan tot 30 decoders dragen en staat je dus toe om de opname naar 30 verschillende locaties te sturen.

 

Jouw voordeel? Deze streaming staat live-interactie toe met grote groepen mensen. Dankzij een Virtueel Privénetwerk is ook hier de veiligheid en vertrouwelijkheid voor elke deelnemer verzekerd. Bovendien controleren we de videostreaming in onze cloud, waardoor we ook een constante hoge snelheid garanderen.

 

Opname video

1 PTZ camera: € 185

1 microfoon: € 25

1 video-encoder: € 65

Mini router en VPN via TymNet Cloud: € 80

 

Bekijken van video

1 video-decoder: € 65

Scherm + speaker: € 125

Mini router en VPN via TymNet Cloud: € 80

 

Lockdown pakketprijs: € 450 of € 560 incl. scherm en speaker


Voor alle pakketten geldt: 

Heb je zelf geen netwerk? De minimale vereiste uploadsnelheid is steeds 6mbps

Heb je geen netwerk? Wifi2Go, een draagbaar netwerk met 10GB, is bij ons verkrijgbaar aan € 150 (voor langere periodes zijn er ook andere bundels verkrijgbaar op aanvraag)

Van bestelling tot levering

 

Hoe komt dat materiaal tot bij jou? Om te beginnen, kun je het kosteloos komen ophalen in ons magazijn in Wilsele (Leuven), waar we je alles uitvoerig uitleggen. Laat je het pakket liever leveren? Dat kan ook, met bijgevoegde handleiding (€ 0,60/km). Wil je helemaal vrij van zorgen zijn, dan komen onze medewerkers het volledige netwerk zelf plaatsen, voor € 250 overal in België (incl transport).

 

Bestellen kan via onderstaande link, mail, telefonisch en via Messenger. Alle elementen zijn ook apart verkrijgbaar. Weet je niet precies welke oplossing geschikt is voor jouw bijeenkomst? Onze specialisten zijn er om jou te helpen.

Contacteer ons.

Like Reageer