Reboost jouw business op Expo4Expo

Reboost jouw business op Expo4Expo

Expo4Expo is ervan overtuigd dat na de coronacrisis de nood aan persoonlijk contact groter dan ooit zal zijn. Daarom kun je je als eventbusiness nu al voorbereiden door opportuniteiten te zoeken om jouw bedrijf opnieuw op te starten en nieuwe klanten te ontmoeten.


Expo4Expo vindt plaats van 30 september tot 1 oktober in de Brabanthal in Leuven. Deze vakbeurs voor beurzen, congressen en events brengt kopers en verkopers samen voor twee dagen persoonlijke interactie. "We weten dat het onzekere tijden zijn, daarom bieden we alle eventbedrijven tot eind juni de mogelijkheid om een optie te nemen zonder verdere verplichtingen", vertelt organisatrice Hanne Carmans.


"Naast een nieuwe boost voor je business is de beurs ook een ideale gelegenheid om je eventbedrijf terug op de markt te plaatsen, zeker na deze crisis. En je versterkt er je netwerk want via intensieve communicatie op de juiste kanalen worden enkel relevante bezoekers aangetrokken."


Meer info via:

www.expo4expo.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures