EK verschoven naar 2021, wat nu?

EK verschoven naar 2021, wat nu?

Het is officieel: het EK 2020 wordt uitgesteld naar de zomer van 2021. Alhoewel dit, gezien de actualiteit, geen donderslag bij heldere hemel was, vraagt dit van eventorganisatoren opnieuw heel wat herdenken en herplannen. AV-bedrijf Lux Group staat zijn klanten bij in deze moeilijke tijden. 


Glenn en Ioni van Lux Group: "we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onze prioriteit ligt nu bij onze klanten. Een belangrijke zorg op dit moment is 'wat met de reeds gemaakte engagementen en kosten voor evenementen die nu niet kunnen doorgaan?' Daarom vrijwaren wij onze klanten van annulatievergoedingen. Daarnaast staan we hen bij met raad en daad. We helpen hen praktisch met boekingen om te zetten. Maar we denken ook creatief mee met onze partners over bijvoorbeeld alternatieven voor hun zomerbars enzovoort. Wij zijn zelf een startend team, we weten dus als geen andere hoe moeilijk deze situatie is maar we barsten tegelijkertijd van creatieve ideeën." #togetherstrong is volgens de zaakvoerders de enige manier om hier samen sterker uit te komen.Indoor evenement Lux Group in voorjaar 2021

Lux Group biedt professionele licht, geluid, video, podium en truss verhuuroplossingen voor bedrijfs-, privé- en publieke evenementen. In het voorjaar van 2021 organiseert het bedrijf een indoor evenement voor eventbureaus. Op deze beurs zal Lux Group laten zien wat het waard is en kan betekenen voor de eventsector in 2021. Al iets om naar uit te kijken en in je agenda te noteren! Ook belooft de AV-specialist zijn tarieven voor 2021 aan te passen, zodat de eventmarkt zich opnieuw in al haar sterkte kan terugzetten. 


Meer info vind je op:

www.lux-group.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures