Aluvision pakt uit op Euroshop met nieuwe producten en nieuwe huisstijl

Aluvision pakt uit op Euroshop met nieuwe producten en nieuwe huisstijl

Let's imagineer. Een nieuwe slagzin, een nieuwe huisstijl, een nieuwe campagne en tal van nieuwe baanbrekende producten. Hiermee opende Aluvision Euroshop, 's werelds grootste retail beurs in Düsseldorf (Duitsland).


De producent van hoogstaande modulaire systemen en LED oplossingen presenteerde een mix aan nieuwigheden. Een stijlvolle, zwart en witte huisstijl, met een touch of colour en maar liefst 15 nieuwe producten die hun bestaande productgamma versterken. De perfecte combinatie voor een succesvolle beurs. 



Inzetten op beleving

"Standenbouwers bezoeken een beurs om belevingen mee naar huis te nemen, impressies te onthouden. Dat is net waar we met Aluvision sterk op hebben ingezet", aldus Jan Dumont, COO van Aluvision.En beleving hebben de bezoekers zeker gehad. De opvallende, kleurrijke content op de LED tegels zorgde voor heel wat verbaasde blikken en Instagram momentjes. Vooral de immersive LED cube, interactieve LED vloer en de LED tunnel bleken ware aandachtstrekkers te zijn. Daarnaast werd er gespeeld met de presentatie van alle innovaties.



LED innovaties

"Aluvision zet continu in op innovatie. De Research en Development afdeling is het kloppende hart van ons bedrijf. We hebben heel wat nieuwe producten op de markt gezet", zegt Dirk Deleu, Gedelegeerd Bestuurder bij Aluvision. Zo heeft de Hi-LED 55 er enkele uitbreidingen bij, zoals nieuwe radii in het assortiment van gebogen tegels. De extra convexe en concave tegels met een radius van +/- 1,5 m bieden tal van creatieve mogelijkheden zoals LED-tunnels, gebogen wanden en nog veel meer.


De aandachtstrekker op Euroshop was echter de Hi-LED 55+, een veelzijdige LED tegel. Dit product is nog maar net gelanceerd en heeft al de prestigieuze, wereldberoemde iF DESIGN AWARD 2020 ontvangen.  Deze erkenning staat symbool voor uitstekende designprestaties, waarbij de innovatieve kracht van het design centraal staan.


1.jpg



Demonteerbare en dynamische lichtwanden

Het nieuwe gamma van enkelzijdige en dubbelzijdige lichtwanden kan dankzij het Aluvision Quickfix-systeem eenvoudig en snel worden gemonteerd. De vele voordelen op een rij: makkelijk te transporteren, snelle en eenvoudige montage zonder gereedschappen, de mogelijkheid om grotere lichtbakken te bouwen tot 5m breed. Voeg een speels effect toe aan lichtwanden met de Dynamic LED 55. Deze nieuwe lichtwand bestaat uit modulaire LED-bouwstenen die gebruikt worden als dynamische achtergrondverlichting voor doeken.


Aluvision lanceert een nieuw constructie-profiel, de Linear. Dit profiel geeft een strakke, architecturale look aan je stand. De Linear is standaard te verkrijgen in het zwart en heeft afmetingen van 62x62mm. De Linear cover zorgt voor een perfecte afwerking. 



Afwerking en accessoires

Zet je stand in de spotlight met de Puck XL. Met dit verlichtingselement schakel je gemakkelijk tussen warm wit en koud wit en tussen 70% en 100% intensiteit. De Puck XL is doorlusbaar en zorgt voor een egale en brede lichtverdeling. Wil je het houden bij een decoratieve afwerking? Met de Omni-55 Ledline geef je een extra touch aan je profielen. De Omni-55 Ledline is een decoratieve en verlichte cover voor de Omni-55 en Hi-LED 55. Een stijlvolle afwerking met gelijkmatig verdeeld licht. Integreer muziek in je stand met de Omni Sound: een ingebouwd geluidssysteem dat onzichtbaar in een Omni-55 frame past. Klinkt dit niet als muziek in de oren?  



Werk slimmer met de Genius tools 

Last, but not least. De Genius tools zijn ontwikkeld om klanten te ontzorgen van de ontwerpfase, tot het beheer van de stock en opstellen van projecten. De Genius for SketchUp plugin is een praktische uitbreiding op het gebruikersvriendelijke SketchUp programma waarmee je 3D standen in no-time kunt ontwerpen. De Genius configuratior is de perfecte sales tool voor een snelle en eenvoudige 3D rendering van je stand. Gebruik de Genius showplanner om een volledig overzicht van al je projecten te behouden. Maak eenvoudig een voorraadlijst van je stock, plan je beurzen en koppel producten en medewerkers aan een specifieke opdracht.

Let your imagination run wild, be an imagineer, join the Aluvision family. 

www.aluvision.com/nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties