The WoW Company lanceerde 'Ready to team up'

The WoW Company lanceerde 'Ready to team up'

Op vrijdag 7 februari 2020 organiseerde Etex, het voormalige Eternit, een internationale rebranding. Voor de Belgische vestiging in Kapelle-op-den-Bos deed het bedrijf hiervoor beroep op The WoW Company. Het nieuwe evenementenkantoor, onder leiding van Stefan Kerkhofs en Peter Velghe, zette alles in het teken van de nieuwe brand onder de noemer 'ready to team up'.


De rebranding was gericht aan de werknemers van het bedrijf, om ze helemaal onder te dompelen in de nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl. De CEO van Etex, Paul Van Oyen, lichtte zelf de omschakeling zelf toe aan zijn werknemers om de banden tussen directie en werknemers aan te halen. Er werd een heuse 'Town Hall' gebouwd in de setting van een grote arena. Het middenplein deed dienst als spreekgedeelte, met errond tribunes van waarop de werknemers konden luisteren, omringd door led-boarding en een 360° videowall centraal in de nok hangend van de Town Hall. Naast de toelichting werd de rebranding sterk visueel gepresenteerd door onder andere gepersonaliseerd tapijt en gethematiseerde wanden. 


Na de officiële rebranding was er tijd voor ontspanning en een versnapering. "In een heuse food- en funzone konden de werknemers zich vermaken aan een lekkere snack maar ook aan spectaculaire attracties of leuke arcade games; ondergebracht in een gethematiseerde-Etex-botsautobaan.

De rebranding eindigde met een grandioos avondfeest waar een lasershow de bedrijfshistoriek in beeld bracht, de buffetten werden gesmaakt en de combinatie tussen DJ-saxofoon én Cookies and Cream, de sfeer naar een apotheose bracht."


"Na deze 'WoW'-volle rebrandingsdag waren alle werknemers klaar om de nieuwe waarden van Etex toe te passen en waren ze 'ready to team up'", aldus Stefan Kerkhofs en Peter Velghe van The WoW Company.

thewowcompany.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures