MPI BE Conferentie

MPI BE Conferentie

MPI België lanceert een innovatieconferentie gelanceerd voor experts in de evenementensector. Het evenement vindt plaats op 2 april in Antwerpen. Organise je evenementen? Dan is dit een evenement dat je moet bijwonen om je horizon voor evenementbeheer te verbreden.

 

"Het thema, en de belangrijkste missie van dit evenement, is om het innovatiepotentieel te ontsluiten door buiten een 'standaard' evenementenbranche te kijken. Om deze missie te volbrengen, hebben we sprekers op hoog niveau van Olympische Spelen, FIFA, experts uitgenodigd die samenwerkten met merken als NASA, Rabobank, Nike, Volkswagen, TEDx, Siemens, PwC, FloraHolland en Audi, internationaal erkende marketeers, creatieve regisseurs en innovatiegoeroes", aldus MPI België.

 

Enkele sprekers en onderwerpen:

  • Cross-industrie innovatie door Ramon Vullings - Enthousiaste cross-industrie expert, auteur van 'Not Invented Here' en ideaDJ
  • Erfenis van grootschalige evenementen (Olympische spelen en FIFA) door Andrey Moiseev - Andrey bekleedde posities bij de Centralized Services Department van de FIFA WorldCup 2018, evenals het hoofd van de afdeling International Relations van de Olympische en Paralympische Winterspelen 2014.
  • Het gebruik van gegevens en het ROI-verhaal van een evenement door Gerd De Bruycker -  CISCO EMEA Marketing Director. Het meest recente CISCO-vlaggenschipevenement - CISCOLive trok 18.000 bezoekers en 3M online kijkers.


"Innovatie kan niet geïsoleerd overleven, daarom willen we een sectoroverschrijdend platform creëren voor uitwisseling en aha-momenten. Enkele hebben al punten gedaan waar wij mee worstelen."


Speciaal voor lezers van Eventplanner.be biedt MPI België 50% korting op het beschikbare tarief. Registreer met deze code EPMV op:

www.beconf.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Nieuwe eventlocatie in Oostende

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties