Bezoekersregistratie iVENT nu open

Bezoekersregistratie iVENT nu open

Eerder dan de planning aangaf, hebben de organisatoren van iVENT 2020 besloten de registratie voor het nieuwe inspiratie-event voor de eventbranche alvast te openen. "De belangstelling was dermate groot, dat belangstellenden zich nu al kunnen aanmelden voor hun bezoek op 22 of 23 april."


Ook onder exposanten leeft de nieuwe beurs in Autotron Rosmalen: veel van de beschikbare standruimte is al gereserveerd.

 


Enthousiasme

iVENT 2020, een initiatief van Box Events, is meer dan een vakbeurs. "Het is een inspiratie-event, waarmee we ons op de gehele branche richten: grote spelers zijn aanwezig, maar ook kleine organisaties en ZZP'ers kunnen zich straks in Rosmalen presenteren.' Aan het woord is Jurgen Pietersen, samen met zijn compagnon Bas de Bruin drijvende kracht achter Box Events en iVENT. 'Onze formule slaat aan, zowel bij aanbieders als bij bezoekers." Onder meer tijdens EventSummit oogste het tweetal veel positieve reacties. Dit enthousiasme bewoog ze ertoe om registratiespecialist Invitado te vragen de opening van de bezoekersregistratie te vervroegen.Flexibel

"Bezoekers kunnen zich via de website inderdaad al aanmelden", bevestigt Jurgen. "Het programma is nog niet rond, maar het traject is zo flexibel ingericht dat geregistreerde bezoekers hun persoonlijke seminarprogramma in een later stadium kunnen samenstellen en aan hun registratie kunnen toevoegen."Projectteam

Voor de organisatie van de eerste editie van iVENT heeft Box Events een dedicated projectteam in het leven geroepen, waarin veel expertise vanuit de branche is samengevoegd. "Het wordt een heel bijzonder event, waarin inspiratie en kennis delen voorop staan, en waar we exposanten en bezoekers daadwerkelijk aan elkaar gaan koppelen", aldus Jurgen. "Op onze websitelees je er alles over en vind je ook het registratieformulier voor het event in april."

www.ivent-live.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Een evenement organiseren is topsport!

Een evenement organiseren is topsport!

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Brussels Events Ambassadors Evening: 14 organisatoren worden ambassadeur van Brussel

Brussels Events Ambassadors Evening: 14 organisatoren worden ambassadeur van Brussel

Advertenties