Game on!

Game on!

Op maandag 16 maart 2020 is het jaarlijkse Effect Ivent er weer; dé personal development dag voor eventmanagers.


Wil jij een gamechanger zijn in events? Je positioneren als event expert en leren verrassende, creatieve eventconcepten samen te stellen? Weten (en uiteraard zelf ervaren) waarom gamification een 'must' is voor elk event? Kom dan kennis opdoen van 'goeroes' binnen events en sparren met collega organisatoren.Programma

Het Effect Ivent 2020 biedt een gevarieerd plenair programma met onder meer een TED Talk; 'The Trust Game', over het effect van gamification in events. Een Denktanksessie en tools om de verbinding met en tussen gasten te stimuleren. Maar ook 'food for the soul'; je ervaart ook hoe je met food de mood kunt beïnvloeden. Je hebt bovendien de keuze uit vijf interactieve parallelsessies, die verdieping geven op een aantal boeiende, actuele onderwerpen.


Effectivent 2019 LOW RES voor SCHERM-185.jpg


Voor deze 6e editie van het Effect Ivent werd "playground" geselecteerd van de speelse locatie De UtrechtseStadsvrijheid (DUS) in Utrecht.


Bekijk op onderstaande link alles over het programma, sprekers, kosten en de mogelijkheid tot aanmelden. En natuurlijk de aftermovie van de vorige editie.

www.effectivent.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2022?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2022?

5 nieuwe teamleden bij TTPE: talent dat razendsnel kan groeien

5 nieuwe teamleden bij TTPE: talent dat razendsnel kan groeien

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Advertenties