Vlaams-Brabant, dat is buitengewoon vergaderen

Vlaams-Brabant, dat is buitengewoon vergaderen

Ontdek het ruime aanbod aan vergader- en eventlocaties in de provincie Vlaams-Brabant. Vergaderen in het historische Leuven of in de inspirerende natuuromgeving van het Hageland en de Groende Gordel rond Brussel, in een zaal met hypermodern design of met eeuwenoude charme, op het water of in een kasteel, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Elk is uniek door zijn inrichting, ligging of verhaal!

 

Zakentoerisme Vlaams-Brabant maakt je graag wegwijs in dit aanbod en beschikt daarvoor over een handige en gebruiksvriendelijke website. Via de zoekmotor kan je als planner heel snel de gewenste vergaderzalen terugvinden. Je kan zoeken aan de hand van verschillende parameters zoals regio, aantal personen, al dan niet met logies, ... Op die manier vind je in een handomdraai een concreet aanbod van locaties die voor jouw event in aanmerking komen. Van de partners die je interesseren kan  je brochures als inspiratie- en informatiebron downloaden. Wil je graag prijsinformatie over een aanbod, dan kan je met één druk op de knop bij 5 aanbieders tegelijk een vrijblijvende offerte opvragen. 

 

Maak dus zeker gebruik van de website bij het plannen van jouw vergadering of event in Vlaams-Brabant! Het is de tool bij uitstek om je te inspireren en om alle nodige informatie over een venue of voor een teambuilding in een oogopslag terug te vinden. "Vergeet je ook niet in te schrijven op onze nieuwsbrief of volg ons via LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws aangaande zakentoerisme in Vlaams-Brabant en stellen we je elke maand onze nieuwe aanbieders voor."

www.zakentoerismevlaamsbrabant.be

Bron: Foto: Lander Loeckx

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures