Update: inspiratie-event voor de eventbranche 'iVENT 2020'

Update: inspiratie-event voor de eventbranche 'iVENT 2020'

Op 22 en 23 april 2020 is Autotron Rosmalen 'the place to be' voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche. Dan vindt de eerste editie van iVENT plaats, een vakbeurs die vooral wil inspireren. 


"Laat zien wat je doet aan bezoekers die ertoe doen", dat is het motto van iVENT. Want hoewel het nieuwe event branchebreed wil inspireren, gaat Box Events vraag en aanbod doelgericht met elkaar in contact brengen. "Dit doen we via Match & Meet, een innovatief en interactief systeem van onze registratiepartner Invitado. Daarmee weet je zeker dat jouw deelname aan iVENT je waardevolle leads oplevert."Meer dan een vakbeurs

iVENT Live is meer dan een vakbeurs. Voor inspiratie en het leggen van contact, ben je bij iVENT Live op de juiste plek. De eerste editie van iVENT Live vindt plaats in het Autotron in Rosmalen. De voordelen van deze locatie zijn een centrale ligging, flexibele opbouwmogelijkheden, mogelijkheid van buitenpresentaties en een gastvrije, professionele locatie.Inschrijven en Deelnemen

De inschrijving is gestart en de eerste locaties zijn al verhuurd. Wil je ook meedoen? Deelnemen aan iVENT Live kan al vanaf € 99: zowel met eigen als met standaard standbouw zijn er voldoende mogelijkheden om je bedrijf creatief en op eigen wijze te presenteren.

 


Doelgroep

Tijdens iVENT Live staat kennis delen en netwerken centraal. Maak kennis met professionele bezoekers uit de gehele eventbranche, zoals:

  • evenementenbureaus 
  • eventmanagers
  • organisatoren van congressen, beurzen, festivals en events
  • personeelsverenigingen
  • management assistenten
  • leveranciers
  • product- en brandmanagers en marketeers
  • eigenaren, directie en (inkoop)managers van locaties


Meer informatie via:

www.ivent-live.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’

Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Zeg niet langer personeelsfeest, maar personeelsfestival

Zeg niet langer personeelsfeest, maar personeelsfestival

Advertenties