Grunewald.bar 'The Next Level'

Grunewald.bar 'The Next Level'

2019 was voor Peter van Grunewald.bar een feestjaar. Zijn mobiele bar blies 10 kaarsjes uit! 2020 wordt 'The Next Level'.


Stilzitten was er in 2019 niet bij. Het was het drukste jaar ooit. Bovendien kocht Peter begin 2019 een wrak van een Citroen Hy, zelfs dat is nog een understatement, want deze wagen bleek een echte roestbak. Maar Peter zag het potentieel.


Alle weekends, vakanties en vrije tijd spendeerde hij aan deze Citroen Hy. Nu, negen maanden later, is de wagen, op enkele details na, volledig gerestaureerd en getransformeerd tot een elegante mobiele gin-tonic-, champagne- of wijnbar.

Met deze Citroën Hy bar boort Peter, naast zijn bestaande assortiment van cocktail en mocktail events, het segment van de nog verfijndere evenementen en huwelijken aan.Nauwe samenwerking 

Ook de samenwerking van Grunewald.bar met Cinoco springt in het oog. Cinoco is de grootste onafhankelijke verdeler van wijnen en spirits in België. Het bedrijf bestaat 328 jaar en is hofleverancier. Cinoco verdeelt o.a. exclusief Bollinger, Ayale en Cava Vilarnau (The Best Cava in the world at the 2019 The Champagne & Sparkling Wine World Championship 2019). Het is een logische samenwerking, want Grunewald.bar schenkt alleen maar kwaliteit.Zelfzeker richting de toekomst

2020 wordt het jaar waar Grunewald.bar verder focust op de details van het metier. Alle cocktails en mocktails zullen eigen creaties zijn of variaties op bestaande klassiekers en het team concentreert zich daarbij nog meer op de afwerking. Meer dan ooit staat Grunewald.bar klaar voor de toekomst. Om stressloze events te bedienen en de gasten te laten genieten van heerlijke drankjes. 


Cheers, op een mooi 2020.

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe toon je je bezoekers dat je echt om hen geeft? Organiseer 'gezonde' evenementen

Hoe toon je je bezoekers dat je echt om hen geeft? Organiseer 'gezonde' evenementen

6 tips voor een hogere opkomst voor je live events in 2023

6 tips voor een hogere opkomst voor je live events in 2023

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Advertenties