Hoe organiseer je je eerste luxe event?

Hoe organiseer je je eerste luxe event?

Je bezoekt een restaurant met Michelinsterren. De unieke ervaring maakt de gepeperde rekening ruimschoots goed. Hetzelfde geldt bij luxe events: je zal er al je skills voor moeten te voorschijn halen. 


Vincent Bastien, marketing professor bij HEC in Parijs, zegt er dit over: "een luxe strategie streeft naar de hoogst mogelijke merkwaarde door alle immateriële elementen te exploiteren. Voorbeelden zijn tijd, erfgoed, het land van oorsprong, vakmanschap, met de hand gemaakt, kleine reeksen en prestigieuze klanten. Wanneer het over luxe gaat, gaat het over uniek zijn. Niet over de vergelijking met concurrenten. Luxe is de veruitwendiging van smaak, van een creatieve identiteit. Door luxe te tonen maak je een statement van ‘dit is wie ik ben’. Het is die identiteit die de krachtige, unieke en tijdloze uitstraling genereert en de noodzakelijke authenticiteit die een indruk geeft van er altijd al geweest te zijn. Een luxe event organiseer je om een statement de wereld in te sturen over de status van je merk. Zo wordt het publiek bewust van de exclusiviteit."


Een luxe evenement steekt met kop en schouders boven alle evenementen uit. Je plant een luxe event? Zorg dat je er bovenop zit en dat elke actie die je onderneemt, stijlvol en elegant is. Als je rekening houdt met de specs van een luxe event, zijn dit enkele tips waar je rekening mee kunt ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties