Tijd om je DJ-apparatuur te upgraden

Tijd om je DJ-apparatuur te upgraden

Ben je een professionele DJ maar kan je apparatuur wel een upgrade gebruiken? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de online veilingen van Moyersoen. Ze bieden namelijk allerlei professionele benodigdheden aan topprijzen: perfect om je DJ-carrière een boost te geven! 


"Onze veiling 'Licht en geluid' bijvoorbeeld bevat meer dan 100 kavels event, licht- en geluidsmateriaal van kwaliteitsmerken als Pioneer, Avolites, Extron en Panasonic!"


Daarmee houdt het nog niet op want in de veiling 'Dj-gear' vind je nog een prachtig aanbod nieuw, demo en 2dehands dj-materiaal en apparatuur zoals mengpanelen, microfoons, lichteffecten, stage effects, versterkers, moving heads, etc. Met andere woorden: alles om een klein Tomorrowland te creëren! 


De veiling 'Licht en geluid' in Aartselaar staat open voor biedingen tot 22 oktober! De 'Dj-gear' veiling in Nederweert daarentegen moet nog openen! Zet de data alvast in je agenda: 8 tot 18 november.


Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures