Ooit gedroomd om burgemeester te zijn van je eigen stad?

Ooit gedroomd om burgemeester te zijn van je eigen stad?

Het kan! Landal Business Linebiedt de unieke mogelijkheid om het vestingstadje van Landal Esonstad in z’n geheel of gedeeltelijk af te huren.

 

Dit in karakteristieke Oudfriese stijl gebouwde park is direct gelegen aan het Lauwersmeer en de Waddenzee. Het is een prachtige waterrijke omgeving, zowel in de stad als daarbuiten, die zich uitstekend leent voor verrassende programma's.

 

Denk aan brainstormen tijdens het wadlopen, teambuilden met een RIB race op de Waddenzee, vergaderen op de greens van de Pitch & Putt baan of zeilen op het Lauwersmeer om de fusie kracht bij te zetten. ’s Avonds een spectaculair feest op het Waeghplein nadat u een culinaire ervaring heeft meegemaakt van alles wat Friesland te bieden heeft.

 

Naast Landal Esonstad heeft Landal Business Line nog ruim 85 andere parken en biedt eventconcepten tot 2.000 personen aan. Het park vormt daarbij de thuisbasis om te overnachten, te feesten en te recreëren.

www.landalbusinessline.nl/events/je-eigen-stad

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures