Private Home Dining voor MICE groepen, de laatste nieuwe food trend in Singapore

Private Home Dining voor MICE groepen, de laatste nieuwe food trend in Singapore

Verblijf je in Singapore voor je werk, dan kun je ook genieten van home made cooking. De laatste nieuwe trend in deze stadstaat vindt namelijk plaats in private keukens in gewone huizen. Het idee is eenvoudig: genieten van eten moet simpel zijn en in leuk gezelschap gebeuren.

 

Ben je op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit in Singapore? Of wil je echt indruk maken op je zakenpartners? Heel wat amateurkoks toveren in hun private keukens lekkers op tafels als je hen op tijd verwittigt. Hier zijn een aantal privékeukens die hun deuren wijd voor je openzetten, topadresjes waar de Singaporezen zelf helemaal gek van zijn:

 

 

Ownself Make Chef

 

_suggest_ownselfmake-chef.jpg

 

Chef Shen, fan van de moderne Singaporese keuken, is vooral gekend voor haar signatuur gerecht nasi lemak. Haar fans treurden wanneer ze haar restaurant Wok & Barrel sloot, maar nu is ze helemaal terug als Ownself Make Chef, haar private dining ervaring in haar driekamer flat. Ze kan er tot 12 gasten ontvangen. De diners zijn heel plezierig en draaien dikwijls rond een thema, zoals ‘a PORKalypse’ (10 gangen waar telkens varkensvlees is in verwerkt), Majulah Singapura Lor! (Zuidoost-Aziatische kruiden gecombineerd met premium lokale producten) en de op soep geïnspireerde Lock, Stock & Broth.

 

 

Lucky House Cantonese Private Kitchen

 

_suggest_luckyhouse.jpeg

 

Een rustiek huis in de Upper East Coast Road, Lucky House, vormt het kookterrein van Sam Wong. Deze autodidact verkoopt overdag schoenen maar zijn echte passie zit in potten en pannen. Overvloedige maaltijden, volledig klaargemaakt op een houtskool vuur en met een minimum aan zout bereid. Niet te missen is zijn signatuur gerecht geroosterde eend. Dat wordt eerst gemarineerd, dan zongedroogd en vervolgens geroosterd. Het hele proces neemt niet minder dan drie dagen in beslag. Je zal houden van zijn traditioneel gekookte soepen, geroosterd varkensvlees en handgemaakte amandelpasta. Het menu volgt de seizoenen. Sam heeft twee tafels in zijn huis en kan er tot 16 personen ontvangen.

 


Lynette’s Kitchen

 

_suggest_lynettes.jpg

 

Lynette Seah is een beroemde violiste. Naast haar muzikale vaardigheden is deze dame een top kok, met private gastronomische feesten tot gevolg. Lynette serveert maaltijden in haar vijfkamer flat op Tiong Bahru. Ze kan er tot 17 gasten ontvangen. Haar populairste schotel is een origineel Peranakan gerecht, de buah keluak gebakken rijst, dat zowel Chinese als Maleise invloeden heeft. Lynette komt als gastchef ook op private dining events, en kan aangepaste menu’s creëren voor speciale evenementen.

www.yoursingapore.com/mice
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

6 tips voor een hogere opkomst voor je live events in 2023

6 tips voor een hogere opkomst voor je live events in 2023

E-mailmarketing opgelost: 6 strategie tips voor eventplanners

E-mailmarketing opgelost: 6 strategie tips voor eventplanners

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Advertenties