Onderscheidende audiovisuele techniek voor jouw beursstand zonder hoge kosten

Onderscheidende audiovisuele techniek voor jouw beursstand zonder hoge kosten

De afgelopen jaren is er in de standbouwbranche een sterk stijgende vraag naar complexe audiovisuele technologie. Ontwikkelingen in beeld, licht en geluid bieden steeds meer mogelijkheden om van een stand een echte eyecatcher te maken.

 

"Aan de andere kant is er ook sprake van een toenemende druk op budgetten waardoor er steeds minder ruimte is om (audiovisuele) specialisten in te huren. Als gevolg hiervan worden om te besparen vaak uitsluitend de materialen ingehuurd zonder dat de benodigde kennis, kunde en ervaring bij de standbouwer aanwezig is om het op de beursvloer optimaal te laten werken. Dit zorgt in de praktijk voor onrust, vertragingen en frustratie op locatie."

 

AVeurope staat voor een hoog serviceniveau en kwaliteitsbeleving en heeft daarom het concept ‘Focusbeurzen’ gelanceerd. "Hiermee komen we tegemoet aan de groeiende behoefte in de markt aan maatwerk, terwijl we ook de druk op de budgetten respecteren."

 

 

Voordeel van focusbeurzen

AVeurope werkt voor veel standbouwers op nationale en internationale beurzen. "Elke maand selecteren we een aantal (inter)nationale beurzen waar we zoveel mogelijk grote en kleine projecten bundelen. Op deze manier houden we de logistieke kosten zo laag mogelijk, terwijl we aan de andere kant kennis en expertise op locatie kunnen garanderen."

 

Tom Lentelink, commercieel manager bij AVeurope (onderdeel van Mansveld Techniek), zegt hierover: "Met deze aanpak profiteren klanten van het serviceniveau en de kwaliteitsbeleving die horen bij maatwerk zonder de hoge kosten die dat normaliter met zich meebrengt. Bovendien ontlast het onze interne organisatie doordat we niet geconfronteerd worden met vermijdbare storingen. Ook installatieproblemen tijdens de aanloop naar de beurs waar we ondersteuning moeten bieden, worden zo voorkomen. Klanten worden 100% ontzorgd en kunnen zich zo volledig richten op hun core business."

 

Voor heel 2019 zijn de focusbeurzen inmiddels al bepaald. Op onderstaande website staan deze per maand overzichtelijk op een rijtje:

www.aveurope.nl/focusbeurzen-2019/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties