Zin in een nieuw avontuur? Drie redenen om een foodtruck te starten!

Zin in een nieuw avontuur? Drie redenen om een foodtruck te starten!

Altijd al een bar, restaurant, brasserie of eender welke eetgelegenheid willen hebben? Waarom niet voor een foodtruck kiezen?

 

Er zijn al van voordelen om voor een foodtruck te gaan:

 

 

Verander snel van concept!

Je kan naar hartenlust je concept licht of drastisch wijzigen wanneer je merkt dat je niet genoeg cliënteel aantrekt, of als je gewoon eens iets nieuw wil proberen. Test er dus op los en vind de ideale mix van uitdaging én klanten! Vandaag nog Fusion hamburgers, morgen verse sushi. Alles, alles mag! Bovendien ben je niet gebonden aan een locatie zoals bij een restaurant. Kies dus zelf waar en wanneer je jouw creaties aanbiedt.

 

 

Bouw je merk snel en flexibel uit

Door je flexibiliteit in locatie en lage kosten kan je snel je aanbod aanpassen naargelang wat werkt en wat niet. Een heel restaurant ombouwen is al snel een kostelijk project. Je foodtruck kan je echter met weinig moeite een nieuwe uitstraling geven. Zo kan je gemakkelijk en voorals snel de trends in de markt opvolgen.

 

 

Lage opstart- en vaste kosten

Wil je een traditionele keuken uitbaten, dan heb je al snel bakken geld nodig voor de huur van een locatie, een goed uitgeruste keuken, onderhoud, personeel en ga zo maar door. Je droom beginnen met een dure lening af te sluiten is niet zo aantrekkelijk.

 

Bij een foodtruck heb je maar één ding nodig… een foodtruck! Bouw een wagen zelf om of kies voor een 2dehands foodtruck. Je vaste kosten liggen een pak lager, want ze zijn beperkt tot je voorraad, brandstof en elektriciteit.

 

Behalve Horeca en eventmateriaal kan je bij Moyersoen Online Veilingennu ook terecht voor een Foodtruck! Tot 25 februari 2019 kan je bieden op verschillende foodtrucks om ook jouw avontuur te beginnen! Meer info op de website van Moyersoen:

www.moyersoen-auctions.com/auction/17081/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures