Aftellen naar EventSummit 2019

Aftellen naar EventSummit 2019

Informatie, innovatie en inspiratie om het 'verschil te maken', dat is het thema van EventSummit 2019. Op 31 januari is Rotterdam Ahoy opnieuw het bruisend hart van de evenementen- en festivalbranche. Hal 2 t.e.m. 5 zullen gevuld zijn met maar liefst 600 bedrijven die je graag helpen om van je volgende evenement een groot succes te maken.

 

EventSummit staat ook bekend om zijn content. Er is geen dag binnen de branche waarin je je door maar liefst 40 sprekers kunt laten inspireren. Uiteenlopende onderwerpen als AI, mentale weerbaarheid, duurzaamheid, succesvolle evenementen, biomimicry en PR komen aan bod.

 

 

Martin Koolhoven en Eddy Terstall sluiten Congres Maak het Verschil af

Een eventmanager vertaalt een idee naar een live evenement, een regisseur vertaalt een verhaal naar beeld. De verschillen zijn niet zo heel groot. Twee met prijzen overladen regisseurs nemen je tijdens het Congres mee naar hun vakgebied en zullen je ongetwijfeld inspireren om met een andere blik naar je volgende evenement te kijken.

 

Zij completeren het indrukwekkende rijtje van Dirk Zeelenberg, trendverkenners Fountainheads, Yvonne de Liefde (Vrienden van Amstel) en Florian Dirkse (o.a. co founder Ocean Cleanup). Het congres loopt vanaf 09.30u tot 12.30u. Er zijn nog enkele kaarten te koop. Eventmanagers ontvangen korting (code aanvragen via arjen@eventsummit.nl).

 

 

Thema Maak het Verschil overal doorgevoerd

Het mooie thema van dit jaar vind je overal in terug. In de vegetarische catering, in de afvalreductie, duurzame standbouw, in het sprekersprogramma en tijdens de twee congressen. En natuurlijk herbruikbare glazen en geen plastic disposables. Ook is er samen met United en Quadia een studio gebouwd waar de hele dag interviews plaatsvinden met gasten die op de één of andere wijze het Verschil Maken. "We hopen dat de hele branche met ons meedoet om bij toekomstige evenementen en festivals minder Social Impact te hebben", aldus organisatoren Joris en Arjen.

 

 

Netwerken, netwerken plus een klein feestje

EventSummit staat ook synoniem voor netwerken. Overdag op de beursvloer en informeel tijdens de netwerkborrel van 17.30u tot 19.30u. En er is weer een gezellige afterparty met Dames Draaien Door in Floyd’s Ahoy. Don’t miss the party!

 

 

EventInsight App zorgt voor verbinding

Om je voor te bereiden, om bezoekers en exposanten te scannen en voor het totale inhoudsprogramma, raden we aan om de app van EventInsight te downloaden. Deze vind je in de appstore onder EventSummit en dan EventInsight. Alleen voor bezoekers en exposanten.

 

 

Bekijk ook het eventplanner.tv interview met Joris en Arjen over EventSummit 2019:

 

eventsummit.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures