Het wifi-netwerk voor de eventprofessional

Het wifi-netwerk voor de eventprofessional

Een flexibel en snel inzetbaar netwerk dat groeit volgens de noden van je event? Dat volledig modulair en bovendien betrouwbaar is? Het kan!

 

Gwendoline Desramault, Sales and Marketing Manager bij TymNet: "Wij geloven dat technologie het leven moet vergemakkelijken, dat het zich moet aanpassen aan de mens en niet andersom. Daarom ontwikkelden we 'TymNet'. Ons wifi-netwerk is modulair, we passen het aan de situatie en wensen van de klant. Het is geschikt voor alle operationele communicatie tijdens events, zoals staff-wifi, mobile offices, voips, cpops, digital signage, video surveillage en emergency management."

 

Met TymNet maakt al je interacties, voor, tijdens en na je event, mogelijk zonder onderbrekingen. Livestreaming, berichtjes delen op Facebook of op je corporate website. Of een social wall installeren, waar je bezoekers foto’s delen, je berichten verstuurt of sponsors hun reclame posten. Met dit stabiel netwerk kun je de dynamiek tijdens je evenement nog verder faciliteren met live-polls, live-votings of een live-interview met de sprekers van je conferentie of de artiesten die optreden tijdens je festival.

 

Gwendoline: "Bovendien zijn wij bij TymNet ook vertrouwd met AV-netwerken en kunnen ook daar je connectiviteit verhogen via de nieuwste technologieën waarmee je zonder latency, video, audio en lichtsignalen kunt sturen naar waar je wil. Zowel binnen als buiten het intern netwerk."

 

 

Eén netwerk

TymNet, dat is één enkel netwerk voor al je communicatie, gegarandeerd zonder enige storingen. Hoe kan dat? Gwendoline: "Ons netwerk is multi-provider en prioritair en laat je tijdens de spannendste momenten van je evenement niet in de steek."

 

TymNet biedt niet alleen de technologie, maar ook de dienstverlening die je als eventorganisator of AV-bedrijf nodig hebt. Het bedrijf is altijd bereikbaar en flexibel. Een specialist werkt je project op maat uit en heb je vragen, dan krijg je die specialist terug aan de lijn.

 

Interesse? Surf naar:

www.tymnet.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

JESCO loodst iedereen veilig door de donkere wintermaanden

JESCO loodst iedereen veilig door de donkere wintermaanden

Advertenties