Nieuwe oplossing om festivalterrein af te schermen van omgeving

Nieuwe oplossing om festivalterrein af te schermen van omgeving

Festivals schieten als paddenstoelen uit de grond. Logisch dat lokale overheden de regelgeving aanscherpen. De impact van een festival op de omgeving is aanzienlijk, of dat nu in het centrum van de stad of de gemeente is of niet. En daarbij komt ook nog de opbouw- en afbouwperiode. Gelukkig is er een oplossing.

 

Bakker Groep plaatste hun mobiele geluidswand voor het eerst tijdens het Woo Hah-festival in het centrum van Tilburg. Sindsdien ontving het bedrijf diverse aanvragen van organisatoren. De verwachte geluidsoverlast is daarbij een belangrijke driver, maar ook de overlast die optreedt tijdens de opbouw- en afbouwperiode speelt een belangrijke rol.

 

 

Bescherming tegen invloeden van buitenaf

De mobiele geluidswand van Bakker Groep is een perfecte oplossing om geluidsoverlast te beperken. De 10 meter hoge wand reduceert het geluid met ca. 20 decibel. Maar de wand schermt het festivalterrein ook keurig af van de omgeving. Die ondervindt minder hinder en tegelijkertijd biedt het je bezoekers ook bescherming tegen ongewenste invloeden van buitenaf.De mobiele soundwall is leverbaar metelektrische overhead deuren, handbediende roldeurenen nooduitgangen (eventueel met pushbar). Ook is specifieke verlichting aan de bovenzijde van de wand gemonteerd.

 

Bakker Groep gebruikt de mobiele geluidswand al 30 jaar in de olie-, gas- en geothermie-industrie in heel Europa. Je kunt daarom vertrouwen op de professionaliteit en de grote aandacht voor veiligheid van de ervaren en zeer competente medewerkers.

 

Bakker Groep biedt, wanneer gewenst, ook andere zaken aan, zoals verlichting voor het festivalterrein, aggregaten, dieseltanks, elektrakabels, verdeelboxen en kabeloverrijdplaten.Ben je daarnaast nog op zoek naar medewerkers met een specialisme in het werken op hoogte? Ook dan kun je terecht bij Bakker Groep.

www.bakkergroep.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Advertenties