AVeurope - Het Audiovisueel Experience Center

AVeurope - Het Audiovisueel Experience Center

AVeurope brengt beeld, licht en geluid naar the next level. Tom Lentelink: "We volgen technische innovaties op de voet en nemen deze op in ons aanbod." 

 

 

Slimme content als ‘boost’ 

“Een belangrijke ontwikkeling is het belang van goede content. Video’s, webcasts, live streaming via internet. Iedereen kan tegenwoordig gemakkelijk content creëren. Doe er dus iets mee. Een beurs hoeft niet meer zo tijdelijk te zijn als pakweg tien jaar geleden. Technologie maakt het mogelijk om alles vast te leggen, te registreren en zelf eenvoudig te publiceren, waardoor de investering zich op nieuwe manieren over een veel langere periode terugverdient. Dus: maak samen met een specialist een goed plan, zet jezelf zo professioneel mogelijk neer en haal eruit wat erin zit.”, aldus Tom Lentelink. 

 

 

Custom Made 

“Maatwerk is ons specialisme, we hebben dan ook uitstekende vakmannen in huis. Een bijzondere opdracht die we onlangs hebben gedaan, was een project waarbij een ronde ledbanner van 35 meter breed en vier meter hoog boven een stand moest worden gehangen. Vanuit elke hoek op de beurs was de banner – en dus ook de boodschap in de vorm van moving content – te zien. De gehele gebogen constructie was een custom made ontwikkeling van onszelf. Verder zijn we nu een mooi project aan het voorbereiden waar we een dome projectie van bijna tien meter op een grote beurs gaan plaatsen. Uiteraard verzorgen we hier ook geluid van bioscoopkwaliteit bij.” 

 

 

Nieuwe trends 

“Een grote trend zijn de ledwalls met een steeds kleinere pixelpitch. De oppervlaktes worden steeds groter en de pixels steeds kleiner. Recentelijk hebben we aan aantal 1.8mm ledschermen op een medische beurs in Glasgow gebouwd. Haarscherp beeld op nog geen twee meter kijkafstand! De nieuwste ontwikkeling zijn LED-tegels die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in standbouwsystemen. Ook bij deze 

ontwikkelingen lopen we voorop met een aantal unieke eigen producten die de efficiëntie op locatie verder verhogen en de kosten voor onze klanten besparen.” 

 

 

Audiovisueel Experience Center 

“Kortom: we volgen de technische ontwikkelingen op de voet en lopen voorop als het gaat om het opnemen van innovaties in ons aanbod. Nog dit jaar openen we ons Experience Center in Goor. Dan kunnen we onze klanten nog beter informeren, adviseren en vooral ook inspireren. In de praktijk blijkt dat mensen, ondanks alle informatie op het internet, graag zelf willen ervaren wat er mogelijk is. Dat kan in ons Experience Center, dus neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.. Het is de volgende logische stap in onze missie om als Audiovisueel Architect de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met technologie die hun boodschap versterkt en maximaal overbrengt.”

www.aveurope.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Studenten University of Westminster lanceren het internationaal programma voor digitale stages

Advertenties