Ben jij klaar voor je eigen bedrijfstrophy of teambuilding?

Ben jij klaar voor je eigen bedrijfstrophy of teambuilding?

De maand september is een topmaand voor teambuildings. Naast de op maat samengestelde teambuildings voor kleinere groepen, organiseerde To The Point Events voor het negende jaar op rij de Chambers Trophy, het grootste teambuildingevent van Limburg, in opdracht van VOKA - Kamer van Koophandel Limburg.

 

Op de unieke mijnsite be-MINE in Beringen streden 128 teams voor de top 3 waarbij durf, snelheid, kracht en teamwork centraal staan. 'De Eeuwige Siesta' (P&V Elektrotechniek) ging aan de haal met de overwinning, 'De Snelle Eddy’s' (Belgian Cycling factory) eindigden op de tweede plaats en ontvingen van Carglass een tegoedbon voor een teambuilding bij toffeteambuildings.be. De ‘Patsers in business’ (Foederer DFK) volgden op plaats drie. De girl power-prijs voor het beste vrouwelijke team ging naar de dames van Mensura.

 

Traditiegetrouw moesten ook de VIP's zich bewijzen en konden ze extra punten sprokkelen voor hun teams door hun durf te tonen tijdens een vuurproef. De avond werd afgesloten met een faute party: van polonaise tot de macarena.

 

Deze format als bedrijfstrophy voor jouw bedrijf? Contacteer To The Point Events.

 

 

 

Toffeteambuildings.be: kies uw volgende teambuilding

In tijden van burn-outs, strakke deadlines en een steeds belangrijker wordende work-life balance hechten veel bedrijven meer en meer belang aan welzijn op het werk. Een teambuilding komt niet enkel de werksfeer ten goede, maar ook de bedrijfsactiviteiten genieten hier positief van mee. Lachen helpt! Leer jouw collega’s kennen op een andere manier en in een andere omgeving. Een gerichte investering in jouw personeel is van goudwaarde voor een bedrijf.

 

Vertrouw daarbij op onze ervaring. Ga voor een bedrijfstrophy of kies uit een waaier aan zorgvuldig geselecteerde mogelijkheden op toffeteambuildings.be. "Wij inspireren en ontzorgen u; één contactpersoon, één factuur: een one-stop totaaloplossing."

www.toffeteambuildings.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties