Eventbureau organiseert succesvol bedrijfsevent op Landal Esonstad

Eventbureau organiseert succesvol bedrijfsevent op Landal Esonstad

In het weekend van 23 en 24 juni was Landal Esonstad omgetoverd tot YCity the Hidden Playground. Evenementenbureau De Artiesten (culinaire events & concepten) organiseerde het bedrijfsevent in opdracht van Young Capital.

 

Op zaterdag 23 juni rond het middaguur kwamen de 1.000 (jonge) Young Capital gasten aan op Landal Esonstad. Zij werden verwelkomd door diverse acteurs en DJ auto's die rondreden in de Festivalstraat (hoofdstraat van het stadje). Na de check-in konden alle bezoekers hun spullen wegbrengen naar de bungalows. Om 15.00 uur was de aanvang van het festival in het stadje van Landal Esonstad. De gasten konden hapjes eten bij allerlei foodtrucks, er was een insmeerbar (voor het zonnetje) aanwezig en er waren verschillende thema bungalows ingericht. 

 

Begin van de avond eindigt het feest in het stadje van Esonstad en zette het YC festival zich voort op het strand dat tegen Esonstad aan ligt. De opening door kitesurfer Kevin Langeree op het meer zorgt voor een spectaculair begin van de avond. Door het neerzetten van diverse foodtrucks en vuurkorven was het een bijzonder sfeervolle avond. Op het grote podium op het strand vonden verschillende optredens van bekende artiesten plaats en zorgden voor een grandioos feest. Na het festival op het strand werd het feest vervolgens tot in de laatste uurtjes voortgezet in het stadje van Landal Esonstad. Tijdens deze afterparty waren er verschillende ruimtes ingericht met allemaal een eigen thema. Zo was er een silent disco en gaf de black light verf op de kleding een extra dimenise aan het geheel. 

De volgende ochtend zorgde restaurant de Waegh voor een luxe verzorgd ontbijt voor alle gasten en vervolgens vertrok iedereen na check-out van de bungalows weer met de bus richting Groningen. 

 

Zowel Young Capital, de Artiesten en Landal Esonstad kijken terug op een bijzonder geslaagd event. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Ze biedt locaties aan voor o.a. events zoals vergaderingen, workshops, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten. Met ruim 85 locaties midden in de natuur kan altijd een uniek en onvergetelijk event op maat worden geboden. 

www.landalbusinessline.nl/vergaderen/esonstad
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

Mocktails, cocktails of een mobiele winterbar op je event nodig?

Mocktails, cocktails of een mobiele winterbar op je event nodig?

Live, online én hybride teambuilding-games op nieuwe website The Box Company

Live, online én hybride teambuilding-games op nieuwe website The Box Company

Advertenties