Maak van je meeting, seminarie of congres een beleving

Maak van je meeting, seminarie of congres een beleving

Een belangrijke corporate meeting op de planning en je bent op zoek naar een manier om de boodschappen nog beter over te brengen zodat ze ook echt blijven 'plakken'? Novid is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van audiovisueel materiaal en de AV specialisten denken graag mee hoe je je event nog beter kan maken.

 

In het prachtige historische kader van de Koningin Elisabethzaal zorgde Novid vorige maand tijdens een belangrijke corporate meeting voor verschillende hoogstandjes.

 

Een LED scherm van 75 m2 of 4,8 meter hoog en 16 meter breed stond op het hoofdpodium. Novid maakte gebruik van vier MCTRL4K processors zodat de aanwezigen genoten van haarscherpe high resolution beelden. Ook in het stijlvolle atrium van de Elisabethzaal verwende het bedrijf uit Waarloos de bezoekers. Vier LCD schermen zorgden doorlopend voor welkomst –en andere boodschappen. Nog meer in het oog sprong de fancy DJ booth die was omzoomd met de door Novid ontwikkelde LT Series 4.4 LED tegels. De booth zoog alle aandacht naar de corporate video's en visuals die erop werden getoond. Ook de break-out rooms waren uitgerust met Novid schermen: in totaal stonden er veertien 98’’ 4K Ultra HD screens.

 

 

Innovatieve meeting support

Vicky Waldukat, CEO van Novid: "We voorzien vergaderzalen en break-out rooms tijdens meetings, seminaries en congressen van high quality schermen die de gepresenteerde boodschappen versterken en die voor extra belevingzorgen. Deelnemers betrekken is immers de boodschap. We implementeren onze audiovisuele oplossingen dan ook met oog voor detail en gebruiken vooruitstrevende technologie."

 

"Zet je als (event)bedrijf je eerste stappen ininnovatieve meeting support, danhelpen we je graag met het uitdenken van de gepaste creatieve formule voor je meeting, seminarie of congres."

 

Meer info vind je op de nieuwe website van Novid:

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures