MBA in één Dag: de kracht van theater educatie

MBA in één Dag: de kracht van theater educatie

Werkgevers zijn al enkele jaren verplicht hun werknemers bij te scholen. Diverse initiatieven varen wel op deze verplichting. Online cursusprogramma's, webinars of 1 op 1 educatie. Maar er is ook een variant. Eentje waar juist de kracht van de massa, de kracht van live, van het gesproken woord en van het theater optimaal benut worden: MBA in één Dag van DenkProducties vond ook dit jaar weer plaats in het Beatrix Theater van Jaarbeurs.

 

Daar waar de grootste artiesten op de planken staan en de bekende musicals maandenlang voor uitverkochte zalen zorgen, zitten jaarlijks honderden managers in de grote theaterzaal van het Beatrix Theater in Utrecht. Volle aandacht, stilte, in combinatie met de voelbare energie van educatie in een theater. "Een dergelijk seminar in een theater zorgt voor extra impact, maar dan moet de eventtechniek perfect zijn, de vormgeving zeer professioneel en mag een spreker nooit vervallen in slides met te veel letters of cijfers", legt Hans Janssen van DenkProducties, organisator van MBA in één Dag meteen bloot. "Met Ben Tiggelaar hebben we een spreker die vanaf moment één boeit. Ik denk dat er in Nederland ongeveer 10 sprekers zijn die van 09.30 tot 17.00 honderden mensen kunnen boeien. Dat doet Ben vooral door steeds weer de theorie aan de praktijk te koppelen. Tussendoor krijgen de deelnemers tentamens van 2 minuten en komen er persoonlijke acties uit voort. Staat hier iemand te stamelen, of zitten onze gasten in slechte stoelen, dan werkt de kracht van de massa direct tegen je."

 

"Interactie met een paar honderd mensen is moeilijk. Maar door steeds weer de theorie en praktijkvoorbeelden per blok op het individu te betrekken, worden eigen doelen gesteld die horen bij de persoonlijke situatie. Door ook te sparren met de overige deelnemers ontstaat een bijzondere en impactvolle dynamiek."

 

 

Wat is MBA?

MBA staat voor Master of Business Administration. Het is een van de bekendste opleidingen, bedoeld voor mensen die een (hoge) managementopleiding bekleden in een bedrijfsmatige omgeving of daar terecht willen komen.

 

 

{"video":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/uaPR5U9mAJc?rel=0&showinfo=0"}

 

Het Beatrix Theater

Het Beatrix Theater van Jaarbeurs is naast het adres voor musicals en concerten dé plek voor zakelijke evenementen, beurzen en congressen. Een warmer welkom dan in een theater kun je je als bezoeker niet wensen. Er is moeite gedaan om een bijzondere locatie te kiezen en dat voelen je gasten! Kies je voor het Beatrix Theater dan kies je voor allure én de indrukwekkende capaciteit van de oplopende theaterzaal waar je met 350 tot 1500 personen terecht kunt en die oneindig uit te breiden is met sessiezalen in het naastgelegen Jaarbeurs MeetUp. Door de centrale locatie (pal naast Utrecht CS) is deze bijzondere locatie voor al je zakelijke relaties uitstekend bereikbaar.

jaarbeurs.nl/beatrixtheater
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Advertenties