beMatrix lanceert uniek Europees roadshow concept: 'Route 62'

beMatrix lanceert uniek Europees roadshow concept: 'Route 62'

beMatrix draagt kwaliteit & training hoog in het vaandel! Tot nu toe werden meerdere trainingen voor klanten jaarlijks georganiseerd in hun hoofdkantoor in Roeselare (BE). Van 15 juni tot en met 6 juli 2018 reist beMatrix nu met de ‘beMatrix Academy Tour’ door Europa.

 

Op unieke, strategisch gelegen locaties zal de beMatrix-truck halt houden om klanten en prospecten kennis te laten maken met het innovatieve kadersysteem voor standenbouw, events, pop-up stores, ... Voor deze gelegenheid creëerde beMatrix ze een mobiele showroom waarin ze alle oplossingen van het originele kadersysteem met grote gaten tonen: 360° opstelling, Panelskin wanden, naadloze textiel bekleding, lichtbakken, LEDskin, ...

 

 

De tour ging op 14/6 van start met een officiële reveal aan de hoofdkantoren in Roeselare (BE), niet toevallig ook de dag van de openingsmatch van het WK voetbal in Rusland. "Een ideale link, het thema van de roadshow was gevonden. We houden immers halt bij verschillende voetbalstadium in Europa, waaronder bijvoorbeeld de Allianz Arena in München (Bayern München), Old Trafford in Manchester (Manchester United), Signal Iduna Park (Borussia Dortmund), Galgenwaard stadion in Utrecht (FC Utrecht), ... Na de Academy nemen we onze bezoekers mee voor een exclusieve blik achter de schermen van deze indrukwekkende sportstadia en evenementenlocaties." De beMatrix Academy Tour doet 12 verschillende locaties aan in Nederland, UK, Duitsland, Frankrijk, Polen & Oostenrijk.

 

Ontdek via de link hieronder alvast de verschillende stopplaatsen van de beMatrix Academy Tour:

www.bematrix.com/nl/nieuws/ontdek-de-route-62-van-de-bematrix-academy-tour/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures