Feel Good Summer Food: deze zomer bij Jaarbeurs MeetUp

Feel Good Summer Food: deze zomer bij Jaarbeurs MeetUp

Van zonlicht word je niet alleen vrolijk, maar ook vitaler. De gezondheidseffecten van zonlicht zijn bekend. Zo heeft de gemiddelde zonaanbidder minder kans op een depressie en zorgt zonlicht ervoor dat het lichaam vitamine D aanmaakt. Wat weer zorgt voor gezondere botten, sterkere spieren en een beter uithoudingsvermogen.

 

Wat je misschien nog niet wist: zonlicht helpt je sneller te denken en beter te focussen. Een beter moment om te vergaderen dan de zomer ís er volgens ons dus niet!

 

"Bij Jaarbeurs zijn we dól op zomerzon. Én op vergaderen. Daarom hebben we voor iedereen die deze zomer komt vergaderen bij Jaarbeurs MeetUp een zonnig zomerarrangement! Een verfrissend alternatief voor al je meetings vol producten uit het seizoen. En stuk voor verdienen ze de titel 'feel good summer food'."

 

We noemen er een paar:

  • Koekjes van de Koekfabriek
    De lekkerste ambachtelijk geproduceerde koekjes van Utrecht worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking. Door dit werk in de bakkerij hebben zij een baan en staan ze midden in de maatschappij.
  • Proef de gezonde 'Grasshopper' (non-alcoholisch) voor een groene energy boost, gemaakt van tarwegras en biologische appelsap.
  • YoghurtBar: Boer en land yoghurt met verschillende toppings zoals bijvoorbeeld aardbei, framboos, granola en amandel.

Het volledige zomerarrangement is te bekijken op jaarbeurs.nl/proefdezomer.

 

Let's MeetUp!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures