Ontdek alles over dé LEDwall van de toekomstOntdek alles over dé LEDwall van de toekomst

Mocht het je ontgaan zijn dat Novid een revolutionaire LED-tegel gelanceerd heeft op ISE Amsterdam, dan is het nu hét moment om je kennis bij te spijkeren!

 

Download meteen de nieuwe brochurevan de LT-series. "Met de LT-series creëer je de creatiefste opstellingen, volledig compatibel met aluminium standbouwframes", vertelt Wouter Van Beirendonck. "We hebben de LEDwall ontwikkeld in België vanuit onze expertise als verhuurbedrijf. We weten als geen ander wat de uitdagingen zijn met LED op evenementen."

 

Zoals de wet van Murphy stelt, zal het altijd net dat éne gevreesde paneel onderaan in het midden van een scherm zijn dat het laat afweten. Gevolg: enorm veel stress, frustratie en tijdsverlies. "LT-series lost dat op. Je vervangt de LED-modules én zelfs de main unit gewoon langs de voorkant van het scherm. Gedaan dus met technische ruimtes aan de achterkant te voorzien. Dat is op beurzen verloren en dus 'dure' ruimte."

 

Het complete gamma in en outdoor LT Series zit uiteraard in het verhuurhamma van Novid. Aankopen kan ook en dit vanaf € 2750,00 per m2. Novid beschikt bovendien over een eigen service center in België.


lt-series.com

advertorial06-04-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
Gratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalenGratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalen
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant