10 jaar Fabula Productions: nieuwe catalogus en belevingsspektakel10 jaar Fabula Productions: nieuwe catalogus en belevingsspektakel

Ook in 2018 heeft Fabula Productions een hele reeks nieuwe producten aan hun gamma toegevoegd.

 

Zo werd o.a. de populaire Woodland collectie uitgebreid met een Woodland Bar & Backbar en heeft de Cliffy 6000 er een zwarte versie bij. En in primeur stelt Fabula Productions ook de Print collectie voor. Deze lounge cubes met kleurrijke prints vind je enkel en alleen bij hen in verhuur. Dankzij de hoogwaardige coating en de speciale printtechnieken zal deze Print collectie zeker opvallen op jouw event!

 

Ook nieuw dit jaar, en uniek in Europa, zijn de Scandinavian Torches. Deze knappe vlamtoortsen op gas zijn op verschillende manieren toepasbaar en ideaal om jouw event juist dat ietsje meer te geven.

 

Al deze exclusieve producten kan je gemakkelijk terugvinden in de gloednieuwe catalogus van Fabula Productions. En om het nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken, hebben ze ook de producten en diensten van 7theaven en Art Of Confusion toegevoegd. Hierdoor vindt je in één en dezelfde catalogus bijna alles wat u nodig hebt voor een meer dan geslaagd event.

 

 

10 jaar Fabula Productions

In 2018 viert Fabula Productions trouwens niet enkel de inhuldiging van het nieuwe hoofdkwartier in Kontich maar samen met de collega's van 7theaven en Art Of Confusion bestaan ze dit jaar respectievelijk 10, 15 en 25 jaar. Meer dan tijd voor een feestje dus!

 

 

Onder de noemer 'Tales of the Djinn' organiseren ze daarom op 25 en 26 april een belevingsspektakel dat doorspekt zal zijn met spectaculaire en leuke verrassingen, een kijkje achter de schermen en in primeur de nieuwe collecties. De plaatsen zijn echter beperkt dus wens je zeker een uitnodiging te ontvangen voor dit unieke event? Registreer je dan NU online via deze link en zij contacteren je later met alle details.

advertorial28-03-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?
TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant