Crowdmanagement op evenementen: hoe pak je het aan?

Crowdmanagement op evenementen: hoe pak je het aan?

Wat kan crowdmanagement betekenen voor de veiligheid van jouw evenement? Dat kan je leren tijdens de opleiding 'crowdmanagement' bij DMG-Academy, specialist in veiligheidsopleidingen.

 

Crowdmanagement maakt een essentieel onderdeel uit van de voorbereiding van een (groot) evenement. Je weet dus maar best hoe je een toegangscontrole organiseert en hoe je knelpunten vermijdt. Je kan risico's inschatten, je weet wat te doen bij drukte of agressie en je kent de do's en dont's van het afsluiten van een event.

 

 

Focus op herkennen risico's en nemen van maatregelen

In deze cursus ligt de nadruk op het herkennen van risico's en het nemen van crowdmanagement-maatregelen. Tijdens de training krijg je een heel concreet zicht op hoe een massa publiek reageert en zich gedraagt. Daarnaast leer je welke maatregelen je kan nemen. We focussen ons ook op de vaardigheden die nodig zijn bij het omgaan met menigten en je oefent via casussen en rollenspelen in communiceren met het publiek en in samenwerken met collega's.

 

De opleiding is een aanrader voor iedereen die grotere evenementen organiseert, het veiligheidspersoneel, politieambtenaren, de medewerkers productie en techniek, maar ook voor hulpverleners, stewards en vrijwilligers.

 

Als deelnemer ontvang je na de cursus een certificaat afgeleverd door DMG-Academy en het Events Safety Institute, de opleidingspartner voor deze cursus.

 

 

Praktisch

Deze tweedaagse opleiding vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018, telkens van 9 tot 17 u in het Park Inn by Radisson in Leuven. Deze locatie is vlakbij het station. Deelnemen kost € 475 (incl. lunchbuffet). DMG-Academy is erkend als kmo-dienstverlener.

 

Interesse? Inschrijven doe je hier:

www.dmg-group.be/opleidingen/crowdmanagement-risicos-en-maatregelen/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures