Een opvallende kleurrijke tent voor je evenement

Een opvallende kleurrijke tent voor je evenement

Ze zijn uniek, ze zijn mooi en sfeervol; de chique tenten van het Maharadja Tenten.

 

Maharadja Tenten, gespecialiseerd in gekleurde tenten, beschikt over een breed assortiment (Oosterse) tenten in verschillende kleuren. "In 2016 werd de Royal Bleu in ons assortiment opgenomen. Daarvoor hadden we al de Oranje tent en de roze Pergola de luxe. Sinds kort is er ook de Oriental Red bijgekomen", vertelt Martin de Jonge.

 

 

Unieke tenten

De unieke tenten worden op festivals en events in zowel Nederland, België en Duitsland ingezet. "Zo konden we ING-Hannover, RWE, de Alliantie, ProRail, Bovemij, Zwarte Cross, Rock Werchter en Koch Medical al als klant noteren.

Daarnaast werden onze hippe tenten gebruikt bij tv-opnames voor RTL, VTM, Happinez (D) en Roy Donders."

 

Bijzondere sfeer

Het uitgangspunt voor de meeste organisatoren die deze tenten huren voor hun evenement is de bijzondere sfeer die de tenten met zich meebrengen en dat voor uiteenlopende activiteiten. Zo werden de tenten bijvoorbeeld al gebruikt als waarzeggerstent, massagetent, cateringuitgifte en loungetent. En dit zowel voor binnen- als buitenactiviteiten.

 

 

Waterdicht

Een veel gestelde vraag is of de katoenen tenten wel waterdicht en stormbestendig zijn. "De tenten zijn vanaf de fabriek waterproof geïmpregneerd en hiermee geschikt voor ons klimaat. Als bewijs hiervoor verwijzen we graag naar het feit dat wij al meerdere jaren leverancier zijn bij de Zwarte Cross. Een festival dat vaak met wisselende weersomstandigheden te maken krijgt. In 2016 werd het getroffen door een zomerstorm. Onze tenten hebben deze storm keurig weerstaan. Dit wil echter niet zeggen dat ze onder elke omstandigheid een storm kunnen trotseren. Overal zijn grenzen aan."

www.maharadja-tenten.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.net

Beste vacatures vind je op eventplanner.net

TeamNL Expo: Papendal zet business platform neer op olympisch niveau

TeamNL Expo: Papendal zet business platform neer op olympisch niveau

Nieuw logo en merkidentiteit voor eventplanner.net

Nieuw logo en merkidentiteit voor eventplanner.net

Advertenties