Geef je business event meer betekenis bij het Streets of the World Photo Museum

Geef je business event meer betekenis bij het Streets of the World Photo Museum

Streets of the World nodigt je graag uit op 25 januari voor een exclusieve B2B borrel. Het moment om kennis te maken met deze unieke industriële eventlocatie met een inspirerend verhaal.

 

Onder de rook van Amsterdam ligt op het Hembrugterrein een prachtige industriële eventlocatie met een bijzondere foto expositie; Streets of the World. Verbind de sterke thema's van deze expositie aan jouw corporate identity en verras je klanten of werknemers op deze unieke locatie met een inspirerend verhaal.

 

Aanmelden? Stuur een mailtje naar pola@streetsoftheworld.com

 

 

Programma

  • 16.00u: Inloop
  • 16.30u: Lezing Jeroen Swolfs
  • 17.00u: Korte rondleiding door locatie
  • 17.30u: Borrel met street food en street music


Jeroen Swolfs, fotograaf en creative director Streets of the World: "De afgelopen 7 jaar reisde ik naar álle landen ter wereld om het straatleven te fotograferen. Ik maakte juist een positief verhaal over gelijkheid, verbinding en overeenkomsten in alle culturen van die wereld. Wat ooit een droom en een missie was, is een uniek avontuur geworden dat evenzeer gaat over betrokkenheid met de samenleving als over gewaagd ondernemerschap en storytelling."

 


Op wereldreis met Jeroen Swolfs 

Tijdens de lezing van Jeroen - die optioneel te boeken is - neemt hij je mee op een letterlijke wereldreis met daarin alle aspecten die een wereldreis precies maken tot wat het moet zijn: een grandioos avontuur. Reis met hem mee naar de onbekende bounty eilanden in de Pacific waar zeker niet alles pluis is, via de chaos van de grootste steden die de wereld kent, naar bloedstollende gebeurtenissen in oorlogsgebieden zoals Somalië en Afghanistan. In al zijn verhalen, ondersteund door beeld, vindt u herkenbare thema's welke ook voor jou en je bedrijf van toepassing zijn.

 


De ligging - Het Hembrugterrein

Het Hembrugterrein was ruim een eeuw lang een domein van Defensie. Na jaren leegstand is er een nieuw tijdperk aangebroken voor dit bijzondere gebied. Diverse jonge bedrijven nemen hun intrek in deze historische gebouwen. Eén van deze gebouwen is het oude artillerie magazijn ‘de Doodt’, vernoemd naar de oude beheerder van dat pand. Streets of the World Photo Museum heeft dit pand in juni 2017 weer tot leven gebracht.

 

 

Magazijn 'de Doodt'

Met een diversiteit van vier verschillende ruimtes verdeeld over drie verdiepingen is de locatie geschikt voor zowel grote- als kleine evenementen. In het oude magazijn smelten moderniteit en verleden moeiteloos samen tot één geheel. Het hoge plafond en het rauwe, industriële karakter van het pand en een decor van kleurrijke foto’s maken het fotomuseum tot een veelzijdige locatie.

www.streetsoftheworld.com/page/view/b/nl/business

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures