Hof ter Smisse pakt uit met gloednieuw totaalconcept

Hof ter Smisse pakt uit met gloednieuw totaalconcept

Op vrijdag 15 december organiseert Hof ter Smisse de allereerste editie van een gloednieuw totaalconcept: Dinner - Dance - Experience.

 

Weet je tijdens de feestdagen niet waarheen met jouw grotere gezelschap? Geen zin om je al te vaak te moeten verplaatsen op een avond voor dé perfecte sfeer? Het team van Hof ter Smisse bedacht daarop een gepast antwoord.

 

 

Zes exclusieve edities

Met maar liefst 6 exclusieve edities vullen zij donkere winteravonden met gezellig tafelen, en wordt de ambiance in de late uurtjes verdergezet op de dansvloer. Je vrijdagavond wordt al snel onvergetelijk: dat beloven ze! Het motto: Feesten doe je in fijn gezelschap, en bovenal zonder zorgen.

 

 

All-in formule van begin tot eind

Hof ter Smisse biedt een totaalpakket (dinner, drinks and dance) met als surplus die totaalbeleving (Experience!), en dat alles op één locatie. Zo past de nieuwe formule perfect binnen de filosofie van Hof ter Smisse en Vandersmissen Feestservice: heerlijk, eerlijk en sfeerlijk.

 

Concreet: het programma start om 19u met een feestelijk ontvangst met aperitief en fingerfoods. Er wordt vervolgd met uitgebreide culinaire buffetten en afgesloten met een late-night snack. Ook een drankenpakket wordt aangeboden, en dit tot 02u30. Dit alles voor een all-in prijs van € 75 pp. en groepen met meer dan 10 personen aan € 70 pp. Voor een goed feestje hoef je dus niet te wachten tot Oudjaar.

 

Inschrijven kan al voor de komende edities op 15 en 22 december, 12 en 19 januari, 9 en 16 februari via:

www.vandersmissen.org/dinner-dance-experience

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures